KOLEGE I PRIJATELJI NA MESTU GDE JE TINA IZGORELA U AUTOMOBILU: Opraštaju se od poginule SRPKINJE! (VIDEO)
Mesto tragedije Tine Tintor, Foto: Printscreen/youtube/FOX5 Las Vegas

tragedija

KOLEGE I PRIJATELJI NA MESTU GDE JE TINA IZGORELA U AUTOMOBILU: Opraštaju se od poginule SRPKINJE! (VIDEO)

Opisali su je kao dobru osobu, punu života, "uvek nasmejanu i spremnu da pomogne"

Objavljeno:

Građani Las Vegasa i prijatelji Tine Tintor, devojke srpskog porekla koja stradala u saobraćajnoj nezgodi kada je na nju naleteo bivši NFL igrač Henri Rags III, izašli su na mesto gde je stradala kako bi joj odali počast.

Stravična smrt koja je zadesila Tinu, koja je živa izgorela zarobljena u automobilu nakon sudara, duboko je potresla ljude koji su je poznavali, ali i druge građane Las Vegasa, koji i četvrti dan nakon tragedije pričaju o poginuloj Srpkinji i njenoj tragičnoj sudbini.

Građani su se juče okupili na mestu nesreće, palili su sveće i ostavljali cveće i poruke. Tu su bile i njene kolege koje su za američke medije rekle nekoliko reči o Tini.

- Mi smo radili sa njom. Bila je neverovatna devojka. Tek je počela da živi, počela je da gradi karijeru koju je želela. Uvek je bila nasmejana, jednostavno bila je neverovatna - rekao je njen kolega Patrik:

"Strašno kad neko mlad izgubi život. Ovo što se njoj dogodilo je strašno, svi smo veoma tužni. Neodstajaće nam svakog dana."

Rekao je da je ceo tim ostao u šoku kada je čuo šta se dogodilo.

- Totalni šok, apsolutni šok, ne znam drugu reč za to. Čuo sam za nesreću ubrzo nakon što se dogodila i poludeo sam - rekao je.

Opisali su je kao dobru osobu, punu života, "uvek nasmejanu i spremnu da pomogne".

Na mestu tragedije postavili su balone sa njenim imenom i balone u obliku srca. Okupljeni su bili u suzama, grlili su jedni druge i sećali se stradale Tine.

- Ona je bila dobra osoba, uvek se brinula o svima. Bili smo kao porodica tamo. Menadžer je došao i rekao da smo izgubili Tinu. Ja sam pitala "Tinu, Tinu?" Rekao je da, usmrtio je sportista. Slomila sam se. Kolika je šansa da neko koga znaš završi tako, da mu se to desi. Slomljena sam. Imala je samo 23 godine... - rekla je koleginica Meri.

Nepokolebljiva i svoja - to su reči koje je opisuju, rekli su njeni prijatelji.

Drugarica iz srednje škole prisetila se u razgovoru sa novinarima kakva je Tina bila.

- Nije se izvinjavala, nije se plašila da bude svoja, nikad se toga nije plašila -rekla je Mia Galvan.

Ispričala je jednu situaciju kojom je ilustrovala kakav je Tina bila prijatelj i čovek.

Kada je počela panika oko korona virusa u prodavnicama je došlo do nestašice maramica, pa je Mia objavila na društvenim mrežama da ima problema da pronađe maramice za svoju bebu. Kaže da joj je Tina "tako brzo" samo poslala poruku da joj kaže gde i kada može da joj ih donese.

- Uvek je davala sve za prijatelje. Prijateljstvo kakvo sam imala sa njom teško ću ponovo pronaći - rekla je.

Tina je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak u blizini njene kuće, kada je na njen automobil naleteo vozeći 260 kilometara na čas, na putu gde je ograničenje 60, pijani Henri Rags, bivši NFL igrač.

Njen auto se nakon toga zapalio, a onda je u njemu ostala zaglavljena sa svojim psom Maksom. Prizor je bio strašan, devojka je vrištala u buktinji, a niko nije mogao da joj pomogne.

Nakon privođenja Rags je platio kauciju i nalazi se u kućnom pritvoru.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.