NEČUVENO! Isplivao snimak NFL igrača koji je ubio TINU, juri autom dok njegova devojka viče "USPORI!"
Henri Rags, Foto: Printscreen/YouTube / The RUPrint

HENRI RAGS

NEČUVENO! Isplivao snimak NFL igrača koji je ubio TINU, juri autom dok njegova devojka viče "USPORI!"

Snimak traje 8 minuta, a obrisan je u petak ujutru, a na njemu je i natpis "USPORIIII", sa smajlijima preko celog ekrana

Objavljeno:

Henri Rags, zvezda američkog fudbala, koji se tereti da je ubio Srpkinju Tinu Tintor, vozeći pijan brzinom od 250 kilometara na sat i izazvavši fatalni sudar, snimljen je prošle godine kako divlja automobilom po predgrađu Las Vegasa, dok ga njegova devojka moli da uspori, piše Njujork Post.

Podsetimo, Tina Tintor (23) je u sredu smrtno stradala, pošto je živa izgorela u automobilu koji se zapalio pošto je Rags udario u njega svojim automobilom.

Na snimku, koji je u međuvremenu izbrisan sa Youtubea, ali koji i dalje postoji na platformi Las Vegas Review Journala, vidi se kako se Rags cereka dok ubrzava, dok je njegova devojka Kjara Kilgo Vašington uznemirena i preklinje ga da vozi sporije. Ona je i snimala video i okačila ga na svoj Youtube kanal.

Snimak traje 8 minuta, a obrisan je u petak ujutru, a na njemu je i natpis "USPORIIII", sa smajlijima preko celog ekrana.

Kjara na snimku kaže svom dečku da "ne može više", a onda ga pita šta planira sledeće.

Devojka
foto: Printscreen/YouTube / The RUPrint

- Poletanje - kaže joj Rags, dok turira motor, a onda dodaje: "Šta rade rakete? Lansiranje!"

Klip je zakačen na Youtube kanalu Kjare Kilgo Vašington u septembru prošle godine. Po svemu sudeći, Rags u njemu vozi istu Ševrolet Korvetu kojom je okončao život Tine Tintor.

tina tintor
foto: Facebook/ Tina Tintor

Rags se prvi put pojavio na sudu u sredu, optužen je za vožnju u alkoholisanom stanju, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život i nepažljivu vožnju, a došao je u invalidskim kolicima i imao je kragnu za fiksiranje vrata.

Platio je kauciju od 150 hiljada dolara i pušten je iz zatvora.

Suđenje će se nastaviti 10. novembra.

Bonus video:

04:54

BRZE VESTI 05.11.2021. 15:55

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.