"BILA JE SVETLO ŽIVOTA SVOJIH RODITELJA": Porodica nastradale srpkinje Tine slomljena od BOLA!
Tina Tintor, Foto: Facebook/ Tina Tintor

tuga do neba

"BILA JE SVETLO ŽIVOTA SVOJIH RODITELJA": Porodica nastradale srpkinje Tine slomljena od BOLA!

Jedini koji je smogao snage da nešto kaže bio je njen brat Đorđe (25), koji je ispričao da je nesrećna devojka poslednje veče provela sa drugaricom

Objavljeno:

Članovi porodice devojke srpskog porekla Tine Tintor (23), koja je izgorela u Las Vegasu zaglavljena u automobilu sa svojim psom, klada je na nju na raskrsnici naleteo u alkoholisanom stanu i vozeći brzino 190 kilometara na čas od dozvoljene, bivši NFL igrač Henri Rags III, slomljeni su od bola i ne mogu da poveruju njihove mezimice više nema.

Tinini prijatelji i prijatelji porodice rekli su za "Blic" da je porodica Tintor u neverici i da do sada nisu smogli snage da govore za medije o strašnoj nesreć koja ih je zadesila.

Jedna od prijateljica navela je da ni sama nema snage da ih kontaktira i da čeka da čuje detalje vezane za sahranu.

- Slomljeni su, neka tuguju... Čekam informacije o sahrani, ali neću da ih uznemiravam - rekla je prijateljica porodice Tintor za "Blic".

Jedini koji je smogao snage da nešto kaže bio je njen brat Đorđe (25), koji je ispričao da je nesrećna devojka poslednje veče provela sa drugaricom, da je nakon toga krenula da prošeta psa, a da se nesreća dogodila na putu do kuće.

- Ona i drugarica su bile u parku u blizini moje bake. Njena drugarica živi prekoputa naše bake. Tu su bile do 12 sati, a onda je krenula iz parka kući - rekao je Đorđe, preneo je Dejli mejl.

Njena majka Biljana (49) bila je previše uznemirena da bi išta rekla novinarima američkog lista kada su u četvrtak posetili njihovu kuću u Las Vegasu.

Advokat porodice Tintor rekao je da je ovaj tragični gubitak uništio porodicu, koja oseća tugu veću nego što može da se zamisli.

- Porodica je Tini bila sve, a ona je bila svetlo života svojih roditelja - rekao je i dodao da je devojka obožavala svog trogodišnjen zlatnog retrivera Maksa, koji je sa njom "tog jutra otišao".

Tina je radila u osiguravajućoj kući, a želela je da se bavi kompjuterskim naukama, reči su njene porodice.

Ona se sa porodicom doselila u Ameriku kao trogodišnje dete. Nakon što su njeni pobegli od rata u Hrvatskoj u Srbiju, u našoj zemlji je preživela bombardovanje.

Zakucao se u nju brzinom 260 kilometara na sat

Mladić koji je izazvao nesrću Henri Rags (22) naleteo je na njen automobil brzinom od 260 kilometara na čas, je 190 kilometara na čas brže od ograničenja. Bio je u alkoholisanom stanju i sa sobom je nosio pištolj. Za svako od ovog dela preti mu višegodišnja robija.

On se u sudnici pojavio sa kragnom oko vrati i imao je ogrebotine, a prema pisanju medija, nije želeo da sarađuje sa državnim organima.

Trenutno se ne nalazi u pritovu, jer je pušten u kućni pritvor nakon što je platio kauciju.

Tina će biti sahranjena u četvrtak u Las Vegasu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.