OGLASILI SE ADVOKATI PORODICE NASTRADALE TINE: Imali su šta da kažu!
Tina Tintor, Foto: Facebook/ Tina Tintor

TUGA

OGLASILI SE ADVOKATI PORODICE NASTRADALE TINE: Imali su šta da kažu!

Podsetimo, Tina je stradala kada je poznati američki sportista, krećući se brzinom od 250 kilometara na sat svojom "korvetom" udario u njenu "tojotu". Nakon stravičnog udarca Tinin automobil se zapalio

Objavljeno:

Advokatska kancelarija, koja zastupa porodicuTine Tintor (23), Srpkinje koja je poginula u utorak 2. novembra u Las Vegasu, nadomak kuće, izdala je saopštenje u kojem se navodi da je ova tragedija pogodila porodicu i izazvala stravičnu bol.

- Porodica je Tini bila sve, i ona je bila uzdanica svojim roditeljima. Tina je u Las Vegasu živela otkako je bila beba. Volela je svog zlatnog retrivera Maksa, trogodišnjeg ljubimca koji je stradao sa Tinom u utorak ujutru. Porodica moli da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim trenucima. Neka Tina počiva u miru - navodi se u saopštenju advokatske kancelarije dostavljenom američkim medijima.

Porodica se, kako se navodi, neće oglašavati ovim povodom.

Podsetimo, Tina je stradala kada je poznati američki sportista, krećući se brzinom od 250 kilometara na sat svojom "korvetom" udario u njenu "tojotu". Nakon stravičnog udarca Tinin automobil se zapalio.

Prolaznici su više puta bezuspešno pokušavali da pomognu devojci koja je, zajedno sa psom, bila zaglavljena u vozilu. Očevici su rekli da je Tinin automobil brzo zahvatio plamen, te su ona i njen ljubimac izgoreli zaglavljeni u vozilu. Rekli su da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa.

Stevan K. iz Topole, Tinin ujak, ostao je u potpunom šoku kada mu je porodica iz Amerike javila šta se dogodilo.

- Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve desilo je strašan - rekao je Stevan za Telegraf.rs.

On nam je rekao da je Tinina porodica slomljena. Tragali su za njom, ne znajući da je izgubila život na svega dve-tri raskrsnice od svog doma.

- Krenula je kod drugarice i da prošeta psa. Kada se vraćala, na neke tri ulice od njenog stana udario ju je taj sportista. Njena majka videla je da je nema i zvala je njenu baku da proveri da nije tamo, pošto je otišla u tom smeru, ali nije bila tamo. Zbog toga su otišli u policiju da prijave nestanak. Tamo su im rekli da se desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj ima preminulih, ne znajući još da je u pitanju ona. Kasnije je policija došla kod njih i saopštila im šta se tačno dogodilo - ispričao nam je Stevan.

Rags, koji je osumnjičen za izazivanje teške saobraćajne nesreće, u sredu je izveden pred sud. U sudnici je bila i Tinina porodica. Rags, je sa kragnom i u kolicima mirno slušao odluku sudije o određivanju kućnog pritvora uz kauciju od 150.000 dolara.

Sudija je rekao da za 16 godina rada nikad nije čuo o saobraćajnoj nesreći u kojoj se neko vozilo kretalo brzinom kojom je išao Rags.

Ipak, odlučio je da odbaci predlog tužioca da kaucija za Ragsa bude milion dolara, već je doneo odluku da bude u visini od 150.000, uz kućni pritvor sa nanogvicom. Ragsu je, dok je u kućnom pritvoru, zabranjeno da koristi alkohol, vozi, a bio je i u obavezi da preda svoj pasoš. Rags je već u sredu uveče je pušten iz pritvora.

Rags je kobne noći snimljen kako vidno uznemiren plače.

Na strašnom snimku, olupine automobila koja je potpuno u plamenu, vidi se Rags, sa svojom devojkom Kijarom Kilgo Vašington (22), kako plače i moli posmatrače da mu pomognu.

- J**eno prestani da vičeš - rekao je on Kijari u jednom trenutku. Na snimku je takođe zabležen njegov "Stingray" i "Toyota RAV4" u koju se slupao i koja je cela u plamenu.

Tužioci su naveli da se Rags kretao brzinom od 247 kilometara na čas pre nego što je došlo do nesreće u kojoj su poginuli Tina i njen pas.

Kasnije se pokazalo da je u krvi imao duplo više alkohola nego što je dozvoljeno.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.