ISPOVEST SVEDOKA UŽASNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA TINA: "Čuo sam je kako diše"
Tina Tintor, Foto: Facebook/ Tina Tintor

jezivo

ISPOVEST SVEDOKA UŽASNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA TINA: "Čuo sam je kako diše"

Toni Rodrigez je bio prvi svedok koji je pritrčao da pomogne Tini Tintor, devojci koja je poginula u jezivoj nesreći u Las Vegasu

Objavljeno:

Srpkinja Tina Tintor (23), koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u utorak 2. novembra u ranim jutarnjim satima poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naleteo bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

Rags je, na deonici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil devojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Sportista je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava, prenosi FOX 5 Las Vegas.

Toni Rodrigez hrabri čovek bio je prvi svedok na mestu nesreće koji je pritekao da pomogne Tini. Kako je ispričao za lokalne američke mediji, on ni u jednom trenutku nije oklevao da skoči u pomoć nesrećnoj ženi.

Henri Rags
foto: Printscreen

"Bio sam ubeđen da ćemo nešto uspeti da uradimo i da je spasimo, ali se vatra prebrzo širilia. Sve što smo pokušavali da uradimo moj prijatelj i ja, jednostvano nije uspevalo, vatra je bila nemilosrdna. Kad sam pritrčao da pomognem, Tina je i dalje bila živa, mogao sam da čujem kako diše. Imala je pojas preko sebe, pokušao sam da ga presečem, ali jednostavno nisam mogao. Pokušavao sam da uradim sve što sam mogao, čak sam je uhvatio za ramena i probao tako da je izvučem iz kola, ali bila je vezana, a vrata su se zaglavila", rekao je Toni Rodrigez.

Toni je rekao da su minuti delovali kao sati.

"Pokušaji da je izvučem su trajali više od deset minuta, a delovalo je kao da traje večno. Sve sam pokušao što je bilo u mojoj moći, moj prijatelj takođe, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Toni.

To je nešto što nikada neće moći da zaboravi.

"Kada sam video krv na mojim rukama, dok sam pokušavao da izvučem nesrećnu ženu, znao sam da nikad neću moći da izbijem iz glave slike ove nesreće. Još uvek nisam spavao posle nesreće, zaista je tužno da neko vozi tolikom brzinom”, rekao je Toni.

Kako je ispričao očevidac, automobil je veoma brzo zahvatio plamen, pa su i njen kućni ljubimac izgoreli zaglavljeni u vozilu.

Na raskrsnici Spring Valleya postavljeni su baloni i sveće u čast Tini Tintor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.