NOVA SAZNANJA U ISTRAZI: Osoba za koju je raspisana potraga imala je POSEBNU ulogu u ubistvu porodice ĐOKIĆ
Potraga u toku, Foto: Printscreen/youtube/ObjektivTV

novi detalji

NOVA SAZNANJA U ISTRAZI: Osoba za koju je raspisana potraga imala je POSEBNU ulogu u ubistvu porodice ĐOKIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da policija ima saznanja da postoji još saizvršalaca u ubistvu porodice Đokić osim Gorana Džonića, njegovih sinova i braće "Jojke"

Objavljeno: 10:36h

Kako prenose mediji, policija je raspisala potragu za D. P. zbog sumnje da je učestvovao u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić.

Reč je o prijatelju osumnjičene braće poznatih pod nadimkom Jojke. Njega je sa zločinom povezao uhapšeni Goran Džonić.

- On je u istrazi izjavio da su braća sa sobom povela i druga iz inostranstva za koga se isto misli da je kriminalac. Rekao je da je on imao ulogu vozača i da je bio za volanom malog crvenog automobila - ističe sagovornik i dodaje da je taj muškarac trenutno u inostranstvu i da nije dostupan policiji. Kako dodaje, označena osoba je navodno iz Moravca i prema nezvaničnim informacijama iz kriminalnog je miljea.

Inače, braća Jojke uhapšena su u Nišu nakon što ih je Goran Džonić (59) označio kao saizvršioce u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca. Oni žive u okolini Niša i od ranije su poznati policiji. Navodno više puta do sad menjali imena, a prema nezvaničnim informacijama dovođeni su u vezu sa dilovanjem narkotika.

Jedan od braće hapšen je 2011. godine u velikoj policijskoj akciji, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi, nezvanično je potvrđeno medijima.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da policija ima saznanja da postoji još saizvršalaca u ubistvu porodice Đokić osim Gorana Džonića, njegovih sinova i braće "Jojke".

- On se prvo branio ćutanjem, a pred sudijom za prethodni postupak izneo je svoju odbranu. Našli smo neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju i predmeti koji su korišćeni za ubistvo. Ukazao je na svoje saučesnike. Njima je određen pritvor. Raspisana je interna poternica za još jednim licem. Imamo saznanja da ih ima još više - rekao je ministar Aleksandar Vulin gostujući nedavno na Pinku.

Inače, Goran Džonić je nedavno otkrio sve detalje jezivog zločina, izneo rekonstrukciju celog događaja i objasnio kako su ka navodno braća Jojke prisilila na ovo monstruozno delo.

Bonus video:

03:46

ALBANSKA MAFIJA STOJI IZA PROTESTA PROTIV SRBIJE U NJUJORKU: Hoće uz pomoć Hrvata da skrenu pažnju sa suđenja vođama OVK u Hagu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.