KRALJEVAČKA POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Vozači vozili pod dejstvom DROGE i ALKOHOLA
Policija, Foto: Zorana Jevtić

ISKLJUČENJE IZ SAOBRAĆAJA

KRALJEVAČKA POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Vozači vozili pod dejstvom DROGE i ALKOHOLA

Policijski službenici u Raški su sinoć u Ulici Todora Milićevića, zaustavili 23-godišnjeg vozača "golfa", a droga testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa, navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, isključili su iz saobraćaja vozača koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i još četvoro vozača koji su bili pod dejstvom alkohola.

Policijski službenici u Raški su sinoć u Ulici Todora Milićevića, zaustavili 23-godišnjeg vozača "golfa", a droga testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa, navodi se u saopštenju. Takođe, policija u Kraljevu sinoć je u 23:26 časova u Ulici Zelena gora zaustavila 23-godišnjeg vozača "renoa" koji je imao 1,53 promila alkohola u organizmu, dok je oko 00:40 časova u Ulici Jovana Bojovića zaustavljen 49-godišnji vozač automobila "folksvagen polo" koji je imao 1,26 promila. Oko 00:55 časova policija je u Ulici Dušana Popovića zaustavila 31-godišnjeg vozača „renoa“ koji je imao 1,85 promila alkohola u organizmu, dok je oko 1:50 časova u Ulici Cara Dušana isključena iz saobraćaja 37-godišnja žena koja je sa 1,34 promila upravljala automobilom marke "folksvagen". Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.