JEZIV KOMENTAR OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Ostaćete u ŠOKU posle ove izjave
Goran Džonić, Foto: Facebook

au strašno

JEZIV KOMENTAR OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Ostaćete u ŠOKU posle ove izjave

Džonićev sin, koji inače živi u toj kući, pripadnik je Vojske Srbije i trenutno je na teretnu, a novac je pronađen u zabačenom delu placa

Objavljeno:

Roditelji i supruga Gorana Džonića, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić u selu Moravac kod Aleksinca, inače svojih rođaka, pre nekoliko minuta vratili su se u svoju kuću u Moravcu, verovatno sa saslušanja iz policije. Kako javljaju mediji sa lica mesta, niko od njihnije želeo da razgovara sa novinarima koji su bili ispred kuće, ali je Goranov otac samo kratko dobacio nešto krajnje neprimereno, piše Nova S.

- Mene to ne interesuje - kazao je Džonićev otac pre nego što je ušao u kuću sa suprugom i snajom.

Kako se saznaje, u dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca i njihova tela zapalio, policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

Goran Džonić
foto: Printscreen/facebook/Goran Dzonic

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Džonićev sin, koji inače živi u toj kući, pripadnik je Vojske Srbije i trenutno je na teretnu, a novac je pronađen u zabačenom delu placa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.