OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA HTEO DA BUDE POLITIČAR? Nalazio se na ODBORNOJ LISTI, ali to nije SVE
Goran Džonić, Foto: Printscreen/Facebook

UBISTVO

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA HTEO DA BUDE POLITIČAR? Nalazio se na ODBORNOJ LISTI, ali to nije SVE

Džonić je na listi bio u društvu učitelja, profesora, doktora nauka, preduzetnika, ekonomista i građevinskih inženjera iz Aleksinca, Tešice, Moravca, Žitkovca i drugih mesta aleksinačke opštine

Objavljeno: 11:17h

Goran Džonić iz Moravca, osumnjičen da je počinio svirepo ubistvo tročlane porodice Đokić, inače njegovih rođaka, nalazio se na odbornoj listi za Aleksinac jedne političke stranke.

Džonić je na listi bio u društvu učitelja, profesora, doktora nauka, preduzetnika, ekonomista i građevinskih inženjera iz Aleksinca, Tešice, Moravca, Žitkovca i drugih mesta aleksinačke opštine.

S obzirom na to da je Goran osumnjičen za svirepo ubistvo svojih rođaka, na budućim listama za aleksinačke odbornike verovatno se neće naći.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, s obzirom na to da su Đokić i Džonić braća. Nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

Goran Džonić
foto: Printscreen/Facebook

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.