DŽONIĆ PROŠAO POLIGRAF, PRED INSPEKTORIMA BIO TEŽAK ZADATAK: Ovako je policija RASVETLILA stravično ubistvo Đokića!
Porodica Đokić, njihov zapaljen automobil, Foto: KURIR/MARKO SMILJKOVIĆ/D.ILIĆ

uspešna akcija policije

DŽONIĆ PROŠAO POLIGRAF, PRED INSPEKTORIMA BIO TEŽAK ZADATAK: Ovako je policija RASVETLILA stravično ubistvo Đokića!

Džonić je mesecima planirao kako da likvidira dobrostojećeg rođaka i da mu otme pare iz auta

Objavljeno:

Policija je konačno rasvetlila stravičan masakr u Moravcu kod Aleksinca i uhapsila Gorana Džonića iz tog sela, inače brata od tetke ubijenog Gorana Đokića.

Prikupljeni su brojni dokazi da je upravo Džonić 26. septembra opljačkao, streljao i spalio brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju! Kod ubice u dvorištu, kako saznajemo, pronađeno je zakopano više od 200.000 evra koje je ukrao od Đokića.

Džonić je mesecima planirao kako da likvidira dobrostojećeg rođaka i da mu otme pare iz auta.

– Osumnjičeni je dobro poznavao zabačene atarske puteve i vrtače u okolini Moravca i susedne Tešice. Kobne noći, 26. septembra, Đokići su bili kod Goranove majke u Moravcu, a kad su krenuli natrag u Aleksinac, na raskrsnici ih je zaustavio Džonić. Goran je stao i primio rođaka u auto, jer nije mogao ni da pretpostavi šta je ovaj naumio. Ubica je onda seo na zadnje sedište Goranovog auta, potegao je pištolj, pa je odmah upucao Gordanu, koja je sedela na suvozačkom mestu i naredio Goranu da ih odveze do obale Južne Morave – opisuje izvor i dodaje:

Izvor napominje da je Džonić bio jedan od prvih koji je ispitan u vezi sa otmicom i ubistvom Đokića, ali je bio veoma uverljiv da nema veze s tim zločinom, prenosi Informer.

– Inspektorima je ipak i dalje bio sumnjiv, pa je nekoliko puta privođen na saslušanje, gde je i poligrafski ispitan. Poligraf je iz drugog puta pokazao da ipak krije nešto, pa je naložen detaljan pretres njegovog imanja. Tada je otkriveno da je skoro 200.000 evra, koje je oteo od Đokića, zakopao u svom dvorištu – otkriva izvor.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.