OTKRIVENO KOLIKO NOVCA JE UZEO SUROVI UBICA ĐOKIĆA: Odneo pare iz sefa, ali prvog dana napravio KOBNU GREŠKU
Porodica Đokić, njihov zapaljen automobil, Foto: KURIR/MARKO SMILJKOVIĆ/D.ILIĆ

monstruozan zločin

OTKRIVENO KOLIKO NOVCA JE UZEO SUROVI UBICA ĐOKIĆA: Odneo pare iz sefa, ali prvog dana napravio KOBNU GREŠKU

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin

Objavljeno:

Ubica porodice Đokić bio je surov kada je ubijao Gorana, Gordanu i Lidiju, a kukavički se poneo kada mu je policija zakucala na vrata, pa je pokušao da svali monstruozno ubistvo na rođenog sina!

Kako Kurir saznaje, hladnokrvni monstrum Goran Džonić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac!

Kurir saznaje da je ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo 43.000 evra. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, novac je zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin, potvrdio je Kurirov izvor.

Monstrum je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Inače je monstruozni zločin spremao više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa...

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića!

Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice!

Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTAC OSUMNJIČENOG ZA MONSTRTUOZNO UBISTVO ĐOKIĆA
01:21

EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTAC OSUMNJIČENOG ZA MONSTRTUOZNO UBISTVO ĐOKIĆA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media