PRIVEDEN JE BLISKI ROĐAK PORODICE ĐOKIĆ: Novi detalji jezivog zločina, ZNALI SE CELOG ŽIVOTA, sve je isplanirao
Menjačnica čiji je vlasnik bio ubijeni Goran Đokić, Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

jezivo

PRIVEDEN JE BLISKI ROĐAK PORODICE ĐOKIĆ: Novi detalji jezivog zločina, ZNALI SE CELOG ŽIVOTA, sve je isplanirao

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici

Objavljeno: 19:59h

Kako "Novosti" saznaju uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak.

Kako piše "Informer", priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, G.DŽ. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

On je živeo u blizini ubijene porodice.

Kako saznaju mediji, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

G.DŽ. je, kako saznaje Informer iz istrage, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Naime, reč je o osobi sa psihičkim problemima, budući da je u prvi mah prošao poligraf.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

(Espreso/Novosti/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.