DEVOJČICU NAMAMIO U KUĆU, NA PROZOR STAVLJAO ĆEBE, UŽAS TRAJAO SKORO GODINU! Presuđeno pedofilu iz Bačke Palanke!
Ilustracija, Foto: RINA

jezivo

DEVOJČICU NAMAMIO U KUĆU, NA PROZOR STAVLJAO ĆEBE, UŽAS TRAJAO SKORO GODINU! Presuđeno pedofilu iz Bačke Palanke!

On je na suđenju tvrdio da devojčica laže, ali je sud ipak poveravao njenom iskazu

Objavljeno:

Apelacioni sud u Novom Sadu pravosnažno je na sedam i po godina zatvora osudio Peru Dimitrova (68) iz Bačke Palanke zbog obljube s detetom sa produženim krivičnim delom nedozvoljene polne radnje, čime je prvostepena presuda Višeg suda od osam godina zatvora umanjena za šest meseci

Pedofil je u svojoj kući u Bačkoj Palanci, u cilju zadovoljenja svog polnog nagona, skoro godinu dana, do juna 2018. godine, više puta sa oštećenom maloletnom devojčicom izvršio obljubu i druge polne radnje.

- Devojčica je kod njega dolazila kako bi kupila cigarete za oca ili gledala seriju. Tada je zaključavao vrata kuće s unutrašnje strane, i terao devojčicu da ga oralno zadovoljni. Okrivljeni je koristio situaciju, jer dete živi u tom naselju gde se svi znaju i međusobno su povezani, a da bi prikrio gnusni čin, na prozor je stavljao ćebe – naveli su lokalni mediji.

Devojčica je pred nadležnim organima dala precizan iskaz o svemu što se dešavalo u kući strave i detaljno opisala bludne radnje na koje je primoravao Dimitrov. On je na suđenju tvrdio da devojčica laže, ali je sud ipak poveravao njenom iskazu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.