NIŠ: Uhapšen stariji ČOVEK zbog dodirivanja DEVOJČICA na igralištu
Ilustracija, Foto: MUP Srbije

JEZIVO

NIŠ: Uhapšen stariji ČOVEK zbog dodirivanja DEVOJČICA na igralištu

Stanovnici tog dela grada kazali su novinarima da S.N. stanuje u istoj ulici u kojoj se nalazi dečje igralište i da ga sva deca iz komšiluka poznaju jer tu često šeta psa

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je S.N. (62) iz tog grada zbog sumnje da je na dečjem igralištu u Naserovoj ulici izvršio nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice stare sedam i osam godina.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva Ivan Marković rekao je danas da je osumnjičenom odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu na saslušanje.

Prema nezvaničnim informacijama, S.N. je uhapšen nakon što su se devojčice požalile roditeljima šta im se dogodilo na igralištu, što su potvrdili i snimci kamera za video nadzor.

Stanovnici tog dela grada kazali su novinarima da S.N. stanuje u istoj ulici u kojoj se nalazi dečje igralište i da ga sva deca iz komšiluka poznaju jer tu često šeta psa.

Osumnjičeni se tereti za dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji za koje je predvidjena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Bonus video:

04:26

BRZE VESTI 22.09.2021. 11:55

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.