"NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA GA VIŠE NEMA": Sugrađani o tragično poginulom Trsteničaninu, spremao se da putuje!
Ilustracija, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

ZAPADNA MORAVA

"NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA GA VIŠE NEMA": Sugrađani o tragično poginulom Trsteničaninu, spremao se da putuje!

Iako vozilo nije završilo u reci, ispostavilo se da vozaču ipak nije bilo pomoći. Podlegao je povredama u sanitetu, na putu do bolnice

Objavljeno:

Trsteničanin M.N.(41), koji je stradao večeras kada je sleteo u kanal pored Zapadne Morave kod mosta vozeći se u “hondi” iz pravca Trstenika ka Grabovcu za par dana trebalo da je otputuje u Urugvaj da radi, saznaju “Novosti”.

Prema informacijama iz Trstenika, M.N.je obilazio svet radeći kao varilac, a bio je i avanturista, koji je voleo da putuje i upoznaju nove predele.

- Sada je bio plan da obiđe Južnu Ameriku, kako bi bio na svim kontintetima - kažu za “Novosti” neutešni Trsteničani. - Stvarno je tragedija šta se dogodilo. Bio je druželjubiv, svi su ga voleli.Niko ne može da veruje da ga više nema.

Pod kojim okolnostima je M.N. sleteo u kanal pored reke vozeći “hondu” još se utvrđuje. Na mestu nesreće su tužilac, pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac, a uviđaj je u toku. Za sada je poznato da se kretao iz pravca Trstenika ka Grabovcu i da je sleteo sa desne strane u kanal pored reke.

Iako vozilo nije završilo u reci, ispostavilo se da vozaču ipak nije bilo pomoći. Podlegao je povredama u sanitetu, na putu do bolnice.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.