KO JE DALIBOR BOĆA ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PUCAO NA MMA BORCA I GORANCA? 3 puta izbegao eksploziju auto-bombe
Boća, Foto: Printscreen / S.S. / Kurir, Damir Dervišagić

SUMNJA

KO JE DALIBOR BOĆA ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PUCAO NA MMA BORCA I GORANCA? 3 puta izbegao eksploziju auto-bombe

Bogdanović je, kao i Furdulović, nekada bio telohranitelj Bate Butorovića

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu, kada je ubijen bivši MMA borac Uroš Stefanović, koji je stradao kao telohranitelj Gorana Kovačevića Goranca, koji je u pucnjavi ranjen.

Uroš Stefanović
foto: Printscreen/Youtube

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra.

– Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od dva dana – rekao je ministar Vulin.

Na Dalibora Bogdanovića nedavno je bio pokušan treći atentat bombom, koja je postavljena u njegovoj zgradi, nakon što je preźiveo dve eksplozije automobila.

Protiv njega i još četvorice u toku je sudski postupak zbog pokušaja otmice Gorana Cvijetića (42) iz Budisave, za koga, kako su izjavili u sudu, sumnjaju da ima veze sa ubistvom Novosađanke Teodore Kaćanski.

Bogdanović je, kao i Furdulović, nekada bio telohranitelj Bate Butorovića.

Novosadska policija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovog slučaja.

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.