UŠUNJAJTE SE U KUĆU I ZAKOLJITE MI OCA: Monstruozni detalji plana kojim je Ratomir iz Turije naručio ubistvo oca! (VIDEO)
Foto: Večernje novosti

Detalji iz istrage

UŠUNJAJTE SE U KUĆU I ZAKOLJITE MI OCA: Monstruozni detalji plana kojim je Ratomir iz Turije naručio ubistvo oca! (VIDEO)

Njegov motiv je bio, kako se sumnja, da se što pre domogne nasledstva. Jezivu nameru, srećom, osujetila je novosadska policija, koja ga je zajedno sa kolegama iz Srbobrana i Vrbasa, preksinoć uhapsila u njegovoj kući
Objavljeno: 12:04h

- Za tu uslugu im je platio izvesnu sumu novca, a čak im je kupio i "fijat uno". Otac koji je trebalo da bude žrtva se za to vreme redovno viđao sa sinom, odlazio kod njega na večeru u kuću prekoputa u istoj ulici. Postoji i video- zapis koji sadrži sve detalje planiranog ubistva - kaže izvor blizak istrazi.

Na kući Jove Maletina u Ulici Svetozara Miletića, glavnoj u selu, velika drvena kapija zaključana. Posle svega, sklonio se kod prijatelja u obližnji Nadalj. Njegova snaja ne želi da priča o onome što se dogodilo. Nevoljno, ipak, kratko veli da ona ništa nije znala o namerama svog supruga, i da se iznenadila kada su im inspektori preksinoć ušli u kuću i odveli Ratomira. Plaši se za maloletne ćerke, kako će one sve podneti.

Ni malobrojni meštani koje smo u četvrtak zatekli na ulici nisu raspoloženi za priču, ali ne kriju čuđenje.

- Znam ga još od malih nogu. Strašna mi je i sama pomisao da je razmišljao da na takav način ostane bez oca. Ne mogu da poverujem da je mogao tako nešto da učini - veli stariji čovek, ne želeći da kaže kako se zove.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.