UŠUNJAJTE SE U KUĆU I ZAKOLJITE MI OCA: Monstruozni detalji plana kojim je Ratomir iz Turije naručio ubistvo oca! (VIDEO)
Foto: Večernje novosti

Detalji iz istrage

UŠUNJAJTE SE U KUĆU I ZAKOLJITE MI OCA: Monstruozni detalji plana kojim je Ratomir iz Turije naručio ubistvo oca! (VIDEO)

Njegov motiv je bio, kako se sumnja, da se što pre domogne nasledstva. Jezivu nameru, srećom, osujetila je novosadska policija, koja ga je zajedno sa kolegama iz Srbobrana i Vrbasa, preksinoć uhapsila u njegovoj kući
Objavljeno: 12:04h

"Kada padne noć dođite do kuće, velike, na raskrsnici je. Prikradite se i pazite da vas neko ne vidi. Uđite unutra kad bude legao da spava. Evo vam i skica. Još nisam siguran da li da bacite neku eksplozivnu napravu, ili da možda koristite pištolj. Ne, bolje da ga ipak zakoljete"...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je bio deo plana Ratomira Maletina (38) iz Turije kod Srbobrana, osumnjičenog da je angažovao trojicu muškaraca i naručio ubistvo svog oca Jove (68) koje su objavile "Večernje novosti"! Njegov motiv je bio, kako se sumnja, da se što pre domogne nasledstva. Jezivu nameru, srećom, osujetila je novosadska policija, koja ga je zajedno sa kolegama iz Srbobrana i Vrbasa, preksinoć uhapsila u njegovoj kući u Turiji.

FILMSKO HAPŠENJE U NS: Preskaču ogradu, upadaju u kuću i hapse sina koji je unajmio trojicu plaćenika da mu UBIJU OCA! (VIDEO)

Na sumanutu ideju, koja je šokirala meštane Turije, Ratomir, inače poljoprivrednik, došao je zbog finansijskih problema u koje je zapao. Izlaz je video u likvidaciji oca, posle čije smrti bi navodno nasledio 11 jutara zemlje, kuću i ostalu imovinu.

- Uzeo je kredit od banke i nije mogao blagovremeno da vraća rate, a mislio je da će problem rešiti tako što će da ubije oca. Da stvar bude jezivija, sa njim se inače dobro slaže. Nikada ranije nije bio u sukobu sa zakonom, niti je bio problematičan. Zločin je sprečen u poslednjem trenutku- saznaje ovaj list od izvora bliskog istrazi.

Opterećen finansijskim problemima, Maletin je počeo da odlazi u kafanu, gde je, kako saznajemo, vrbovao V. F. (25) i M. M. (28) meštane obližnjeg Srbobrana i D. O. (36) iz Savinog Sela. Prethodnik desetak dana se sastajao sa njima kako bi "skovali" detaljan plan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.