FILMSKO HAPŠENJE U NS: Preskaču ogradu, upadaju u kuću i hapse sina koji je unajmio trojicu plaćenika da mu UBIJU OCA! (VIDEO)
Foto: MUP

Zbog nasledstva

FILMSKO HAPŠENJE U NS: Preskaču ogradu, upadaju u kuću i hapse sina koji je unajmio trojicu plaćenika da mu UBIJU OCA! (VIDEO)

Sumnja se da je trojicu meštana Srbobrana i Savinog Sela, R. M., od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na krivično delo, isplatio im izvesnu sumu novca i kupio automobil
Objavljeno: 13:10h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu sprečili su pokušaj ubistva i uhapsili R. M. (38), sa područja Srbobrana, zbog sumnje da je angažovao tri osobe da ubiju njegovog oca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sumnja se da je trojicu meštana Srbobrana i Savinog Sela, R. M., od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na krivično delo, isplatio im izvesnu sumu novca i kupio automobil.

Osumnjičenom R.M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo podstrekavanja na teško ubistvo, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Protiv trojice, koje je R.M. podstrekavao na krivično delo, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.