NA TERAZIJAMA NAPADNUTA KOMUNALNA RADNICA: Muškarac koji prosi je udario u glavu
JKP, Foto: Printscreen

PODMUKLO

NA TERAZIJAMA NAPADNUTA KOMUNALNA RADNICA: Muškarac koji prosi je udario u glavu

"Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana," naveo je on.

Objavljeno:

Komunalna radnica je juče nakon napada završila na VMA.

Dok je obavljala svoj posao čisteći Terazije, juče je oko 19 časova s leđa napao muškarac koji u ovom delu grada prosi i udario je u glavu, nakon čega je prebačena na VMA. Ona je jutros u policijskoj stanici dala izjavu u vezi sa jučerašnjim napadom, ali još nije sposobna za rad, usled bola u glavi koji je i dalje prisutan, kao i straha koji oseća, a povodom ovog slučaja oglasio se i direktor Gradske čistoće, Marko Popadić, koji je rekao da su napadi na njihove zaposlene sve češća pojava.

"Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen," rekao je Popadić, dodajući da je uveren da će policija uspeti da pronađe napadača.

"Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana," naveo je on.

Takođe, ekipe JKP „Gradska čistoća“ koje vrše suzbijanje komaraca ove godine bile su česta meta napada, a poslednja dva napada dogodila su se pre nekoliko dana, a nisu retki slučajevi ni kada radnici Gradske čistoće bivaju vređani i ponižavani zbog svoje nacionalne pripadnosti, a da ovakvi incidenti ekslairaju, što se desilo u martu kada je mušakac sekirom nasrnuo na vozača ovog preduzeća.

Bonus video:

01:06

SINU NE MOGU DA OPROSTIM: Svekrva brutalno pretučene žene iz Zablaće kod Čačka

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.