OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM NASILJA KOD ČAČKA! Muškarac naneo teške povrede i svojoj majci!
Policija, Foto: PRINTSCREEN VIDEO/INDEKSONLINE.RS

tuga

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM NASILJA KOD ČAČKA! Muškarac naneo teške povrede i svojoj majci!

Time je prekršio i izrečene mere zaštite od nasilja u porodici u odnosu na suprugu koje su izrečene presudama Osnovnog suda u Čačku

Objavljeno:

Povodom slučaja porodičnog nasilja u Zablaću kod Čačka gde je u noći između 29. i 30. avgusta motkom pretučena N. V (29) Osnovno javno tužilaštvo u Čačku saopštilo je da je u toku istraga, te da se G. V. sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda svojoj supruzi, kao i lakih telesnih povreda svojoj majci S. V. (52).

- Sprovodi se istraga protiv osumnjičenog G. V. zbog nasilja u porodici. On je osumnjičen da je naneo teške telesne povrede svojoj supruzi N. V. i lake telesne povrede svojoj majci S. V.

Time je prekršio i izrečene mere zaštite od nasilja u porodici u odnosu na suprugu koje su izrečene presudama Osnovnog suda u Čačku.

Oštećena je zbrinuta na odeljenju Opšte bolnice u Čačku gde se i sada nalazi, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i u toku dana biće saslušan i biće podnet predlog za određivanje pritvora - naveli su u odgovoru na pitanja Telegrafa.

Prethodno je u medijima navedeno da je žrtvi N. V. otkinuto uho, te da je tučena motkom sa ekserom. Komšije su, navode mediji, posvedočile jezivom prizoru nage, sklupčane žene okrvavljenog lica.

Iz bolnice u Čačku rečeno je i da je stepen povreda na licu još uvek neutvrđen zbog otoka.

Majka nasilnika u istom danu dala je izjavu medijima navodeći da je pokušala da spreči nasilje, te da je sin tada i na nju nasrnuo.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.