INVESTITOR I IZVOĐAČ RADOVA SU NA GODIŠNJEM ODMORU: Nisu se pojavili na zakazanom ročištu, iskaz dao samo 1 čovek
Vidovdanska ulica na Vračaru, Foto: Aleksandra Čolić

saslušanje

INVESTITOR I IZVOĐAČ RADOVA SU NA GODIŠNJEM ODMORU: Nisu se pojavili na zakazanom ročištu, iskaz dao samo 1 čovek

Saslušan je samo jedan izvođač D. R., a nakon pribavljanja dokumentacije, tužilaštvo će proširiti postupak na još dva lica

Objavljeno:

Investitor B. S. i izvođač radova M. R. u Vidovdanskoj ulici na Vračaru nisu se juče pojavili na zakazanom saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu jer kako su obavestili njihovi branioci imaju zakazane obaveze i odsutni su zbog godišnjeg odmora.

Saslušan je samo jedan izvođač D. R., a nakon pribavljanja dokumentacije, tužilaštvo će proširiti postupak na još dva lica. Novo saslušanje zakazano je za 2. septembar.

- Osumnjičeni investitor B. S. i izvođač radova M. R. su angažovali branioce, koji su obavestili postupajućeg zamenika da nisu u mogućnosti da prisustvuju saslušanju zbog unapred zakazanih obaveza i zbog korišćenja godišnjeg odmora, dok je osumnjičeni G. M. izjavio da nije angažovao branioca - navode u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

- Kako je za krivično delo koje mu se stavlja na teret obavezna odbrana, izjavio je da će to učiniti za naredni termin saslušanja. Nakon što je osumnjičeni D. R. saslušan, postupak će biti proširen na još dva lica, a biće dat nalog policiji da se obave dodatne provere u odnosu na još jedno lice za koje postoje osnovi sumnje da je učestvovalo u izvršenju krivičnog dela.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.