KAMERE U BRAĆE JERKOVIĆA OVAJ TRENUTAK NISU ZABELEŽILE! Kada je deka krenuo za lopovom u mraku je doživeo gore ZLO!
Pljačka deke u Braće Jerkovića, Foto: Printscreen Instagram

potraga u toku

KAMERE U BRAĆE JERKOVIĆA OVAJ TRENUTAK NISU ZABELEŽILE! Kada je deka krenuo za lopovom u mraku je doživeo gore ZLO!

Za licem se još uvek traga

Objavljeno:

Video snimak krađe u zgradi u beogradskom naselju Braće Jerković, zabrinuo je korisnike društvenih mreža, s obzirom na način na koji je lopov uspeo da otme torbicu starijem sugrađaninu.

Inače, lopov je uhapšen!

Naime, na snimku se vidi kako nepoznati muškarac s leđa prilazi starijem gospodinu koji je krenuo da ulazi u svoju zgradu i makazama mu seče torbicu, a zatim beži u nepoznatom pravcu.

Pukom srećom kamere su jasno zabeležile ovaj besramni čin i slučaj je prijavljen policiji, što je za portal Espreso potvrdila Sara B. koja je inače i poslala apel u potrazi za lopovom sa snimka.

Deka je u trenutku krađe bio potpuno zbunjen, a kako se vidi na snimku on je i potrčao za lopovom, a ono što kamere nisu zabeležile jeste da je u panici opljačkani pao na živu ogradu.

- On je stariji čovek, dao je juče izjavu u policiji, svake večeri šeta, vraćao se kući u nedelju 22.08. oko 20h, mislim da je bio praćen do ulaza, vadio je ključeve iz torbice i skoncetrisao se da otvori ulaz i u tom trenutku čovek je prišao s leđa, oštrim makazama isekao torbicu i pobegao. Nažalost deka se skroz pogubio, potrčao za njim, čak se sapleo i pao na živu ogradu, ispričala nam je ona.

Kako je krađa izgledala pogledajte u snimku u nastavku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.