POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA OTMIČARA FILIPA G.! Držali ga 3 dana u beogradskom stanu, MUČEN JE!
Ilustracija, Foto: Adria Media TV

aKCIJA POLICIJE

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA OTMIČARA FILIPA G.! Držali ga 3 dana u beogradskom stanu, MUČEN JE!

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 11:50h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa pripadnicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, efikasnom akcijom rasvetlili su otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca i uhapsili M. G. (1977), F. C. (1991) i A. J. (1990) zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se terete da su 21. avgusta ove godine u večernjim časovima presreli dvadesetpetogodišnjaka, ugurali ga u automobil i odvezli u jedan stan u Beogradu, u kojem su ga tri dana mučili i zlostavljali.

01:16

OVAKO SU PALI OTMIČARI KOJI SU ZA BRATA KAVČANINA TRAŽILI 150.000€ OTKUPA Ugurali ga u auto pa ga 3 dana mučili u stanu u Beogradu

Sumnja se da su M. G., F. C. i A. J. nameravali da od rođaka i prijatelja oštećenog traže otkup u iznosu od 150.000 evra.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.