PRIVEDEN SIN SINANA SAKIĆA I NJEGOV VOZAČ! Bahatili se ulicama Beograda i ugrožavali živote!
Hapšenje/ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

užas

PRIVEDEN SIN SINANA SAKIĆA I NJEGOV VOZAČ! Bahatili se ulicama Beograda i ugrožavali živote!

Još jedan snimak nasilničke vožnje na ulicama Beograda osvanuo je juče na društvenim mrežama

Objavljeno:

Posle velike policijske potere zbog prebrze vožnje, u ruke srpske policije tokom prethodne noći su "pali" S. Đ. (36), vozač "golfa" nemačkih registarskih oznaka, i njegov suvozač Lozničanin Rašid Sakić (43), poznatiji kao Ćelo, sin pokojnog pevača Sinana Sakića. Srećom, u ovom incidentu, niko nije povređen.

Sve je izgledalo kao na filmu. Prema prvim informacijama iz istrage, patrola policije pokušala je da zaustavi "golf" na raskrsnici Vojvode Stepe i Save Maškovića u beogradskom naselju Voždovac, koji se kretao nepropisnom brzinom kroz naseljeno područje.

Vozač je, međutim, ne obazirući se na policiju, nastavio kretanje. Kad je video da su policajci krenuli za njim, dao se u beg. Tako je čak tri puta prošao semafore na kojima je bilo upaljeno crveno svetlo. Konačno, bahati vozač "golfa" zaustavljen je u Zemljoradničkoj ulici.

Kada su S. Đ. i njegov suvozač izašli iz kola, utvrđeno je da vozač "golfa" nema ni vozačku dozvolu. Osim toga, urađen mu je test na narkotike koji je pokazao da je pozitivan na kokain. Policija je, takođe, proverila i suvozača, za kojeg je ustanovljeno da je sin čuvenog pevača, a koji je odranije, dobro poznat policiji i sudskim organima zbog različitih izvršenih kriminalnih dela. Sada je proverom ustanovljeno da je za Sakićem raspisana potraga zbog razbojništva.

Obojica su privedena u policijsku stanicu, a potom i kod sudije za prekršaje, iako se očekivalo da budu odvedeni na saslušanje u nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

- Nijedan od njih nije doveden u tužilaštvo, s obzirom na to da nisu počinili dela iz naše nadležnosti - kažu iz tužilaštva. - Reč je o prekršaju, odnosno delu iz oblasti saobraćaja. Na teret S. Đ., koji je bio pod dejstvom narkotika, stavlja se nasilnička vožnja, dok je drugog, za kojim je bila raspisana poternica, preuzelo odeljenje za potrage.

SNIMAJU SAMI SEBE

Još jedan snimak nasilničke vožnje na ulicama Beograda osvanuo je juče na društvenim mrežama. Prebrza vožnja od skoro 120 kilometara na sat, nedozvoljeno preticanje, dva prolaska kroz "žuto" u Kneza Miloša, prelazak u suprotnu traku, vožnja žutom trakom...

Sve ovo usnimio je bahati vozač i to objavio na "Tviteru", kao i njegov drugi "kolega" sa čijeg snimka na "Tik-Toku" se vidi kako je prvo projurio pored policajca koji je pokušao da ga zaustavi, a onda prošao i kroz crveno svetlo na semaforu.

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.