OBOJE OD RANIJE DOBRO POZNATI POLICIJI: Oglasila se majka Nebojše (40) koji je optužen za silovanje u Resniku
Ilustracija, Foto: Profimedia, Dado Djilas

strahota

OBOJE OD RANIJE DOBRO POZNATI POLICIJI: Oglasila se majka Nebojše (40) koji je optužen za silovanje u Resniku

Muškarac i njegova bivša partnerka stari su znalci beogradske policije zbog nesuglasica u vezi

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nebojši M. (40) koga je za trodnevno silovanje i mučenje u Resniku prijavila bivša devojka I. B. (38). Pritvor mu je određen kako ne bi uticao na svedoke dok traje istraga, ali i da ne ponovi ovo krivično delo.

Oštećena I. B. došla je u beogradsku policiju u ponedeljak sa tvrdnjom da ju je bivši partner oteo, silovao i zlostvalja tri dana u kući u Resniku. Ona je upućena na lekarske i ginekolške preglede. Policija je istog dana uhapsila Nebojšu koji se i u policiji i tužilaštvu branio da “nije silovao svoju bivšu i da je tih dana bio u kući sa svojom majkom“.

Kako “Blic” saznaje, i muškarac i njegova bivša partnerka stari su znalci beogradske policije zbog nesuglasica u vezi.

- Tačno je da su i jedno i drugo privođeni krajem prošlog meseca i da od tada imaju zabranu prilaska. Moj sin nije cvećka, ali sam sigurna da je nije silovao jer je tog ponedeljka bila kod nas u kući. Tražila je da se pomire... Bila sam na saslušanju u svojstvu svedoka, a policija i tužilaštvo neka rade svoj posao. Nekoliko puta sam zajedno sa komšijama prijavljivala I. B. zbog maltretiranja - svoje viđanje ovako teških optužba na račun njenog sina Nebojše M. iznela je njegova majka R. M.

Bonus video:

00:30

SNIMAK KRAĐE U SKADARSKOJ: Pogledajte trenutak teškog lopovluka

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.