SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)
Scena sa broda koja je zaprepastila sugrađane, Foto: printscreen/twitter

šok

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Kako se može videti na eksplicitnom snimku, dok su muškarci sedeli na palubi rentiranog broda jedne beogradske firme, gole žene su ih blago rečeno zabavljale...

Objavljeno: 09:28h

Skandalozan snimak sa broda na kome se odigrala žešća bahanalija, pojavio se na društvenim mrežama, a svako ko je video ovaj prizor u Beogradu, blago rečeno, zanemeo je!

Brodić, Orgije
foto: TikTok/printscreen

Naime, usred bela dana u prestonici naše zemlje, ispod Novog železničkog mosta, nasred Save, grupa muškaraca i golih žena priredila je predstavu, ali samo za punoletne!

Kako se može videti na eksplicitnom snimku, dok su muškarci sedeli na palubi rentiranog broda jedne beogradske firme, gole žene su ih blago rečeno zabavljale, plešući u toplesu u njihovim krilima, a da li je ostalo samo na plesu to procenite sami-

Pogledajte snimak:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodići ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO

Kako bismo saznali o čemu se tu radilo, portal Espreso je kontaktirao firmu koja je ovim bahatim ljudima iznajmila brod i dobili smo odgovor:

"U pitanju su strani državljani i njima je brod bio regularno rentiran na dva sata. Isplovili su, prošli Most na Adi i kapetan je nakon 40 minuta primetio da se oko njega okupljaju brodovi, nije znao šta se dešava i kada se okrenuo imao je šta i da vidi. Sve je to trajalo tri, četiri minuta i tako je nastao snimak. Brod koji ima 15 tona ne može tako brzo da se zaustavi, on je umirio plovilo, ustao sa pozicije i uveo devojke da se obuku, zatim je okrenuo brod i vratio ga u pristanište. Tu je vožnja bila završena", rekli su za Espreso iz firme koja rentira brodove, dodavši da su ljudi najnormalnije ušli na brod sa devojkama i da ništa nije slutilo na to da će nešto kasnije doći do perverzije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.