Sestra legende SLAGALICE: Milka mi je umrla na rukama!
Foto: Facebook/Милка Цанић

Poslednji trenuci

Sestra legende SLAGALICE: Milka mi je umrla na rukama!

- Bilo je baš teško, ali se moja sestra nije predavala. Bila je svesna do poslednjeg trenutka, a onda je došlo vreme da ode. Bila sam u sobi sa njom kada je otišla na onaj svet. Umrla mi je na rukama - govori Milkina sestra, koja je sa njom prolazila kroz sve bitke
Objavljeno: 08:32h
foto: Printscreen/Youtube/callasladivina

- Radila je od kuće stalno, oko nje je uvek bila gomila knjiga, tekstova... Uvek je bila uz „Slagalicu”. Stalno smo pričale o toj emisiji, koju je ona mnogo volela i koju nije htela da napusti do poslednjeg daha. Pre neki dan mi je rekla: „Moram da idem na posao, ljudi me tamo čekaju”... Bila je toliko bolesna, a opet je želela da ide na posao - otkrila nam je Ivona, sve vreme držeći u ruci Milkinu fotografiju koja će u subotu biti ispred njenog posmrtnog odra.

Njena sestra, kako kaže, nikada nije volela da govori o bolesti i karcinomu sa kojim se borila.

- Bila je veliki borac i celog života se lavovski borila za porodicu. Nije želela da se govori o njenoj bolesti. Koliko je volela posao najbolje govori to što ga je radila čak i kada je bila bolesna - tihim glasom završava Ivona.

Ćerka Katarina i sin Tomislav skrhani su od bola, toliko da jedva pričaju.

- Volela sam je najviše na svetu. Moja mama se borila do poslednjeg časa. Nikada nije želela da bilo ko od nas govori o njenoj bolesti. Mnogo mi je teško što smo je izgubili. Mnogo je volela da se druži sa unucima i prijateljima - bilo je sve što je uspela da kaže ćerka Katarina.

Sahrana Milke Canić biće održana u subotu na groblju Orlovača.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.