Sestra legende SLAGALICE: Milka mi je umrla na rukama!
Foto: Facebook/Милка Цанић

Poslednji trenuci

Sestra legende SLAGALICE: Milka mi je umrla na rukama!

- Bilo je baš teško, ali se moja sestra nije predavala. Bila je svesna do poslednjeg trenutka, a onda je došlo vreme da ode. Bila sam u sobi sa njom kada je otišla na onaj svet. Umrla mi je na rukama - govori Milkina sestra, koja je sa njom prolazila kroz sve bitke
Objavljeno: 08:32h

Milka Canić, legenda kviza „Slagalica”, umrla je tiho, a do poslednjeg trenutka uz nju su bili sestra Ivona i deca, ćerka Katarina i sin Tomislav. Milka je preminula u svom stanu na Vidikovcu, a priča Ivona, do kraja nije želela da se preda u toj poslednjoj životnoj bici koju je vodila, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U porodičnom domu Milke Canić, u stanu koji je dobila od Vojne gimnazije u kojoj je đake učila srpskom jeziku, svuda su razasute njene knjige i rukopisi. Sestra Ivona sa Milkinom decom priprema sahranu i priča o poslednjim danima koje su provele zajedno.

- Bilo je baš teško, ali se moja sestra nije predavala. Bila je svesna do poslednjeg trenutka, a onda je došlo vreme da ode. Bila sam u sobi sa njom kada je otišla na onaj svet. Umrla mi je na rukama... Hitna pomoć je bila tu, ali samo dvadesetak minuta nakon što su otišli, ona je zauvek sklopila oči - sa suzama govori Milkina sestra, koja je sa njom prolazila kroz sve bitke. Kako kaže, uvek su razgovarale o ćerki Katarini, sinu Tomislavu i unucima koje je neizmerno volela.

- Uglavnom smo pričale o porodici i unucima. Nismo imali druge teme osim onoga što je bilo samo naše - kaže Ivona i dodaje da je Milka emisije pripremala iz bolničkog kreveta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.