LEČIĆEV ADVOKAT IZNEO ZAŠTO JE DANIJELA ODUSTALA OD OPTUŽBI: Ostala je bez teksta na ključnom pitanju!
Branislav Lečić, Foto: Stefan Stojanović

slučaj

LEČIĆEV ADVOKAT IZNEO ZAŠTO JE DANIJELA ODUSTALA OD OPTUŽBI: Ostala je bez teksta na ključnom pitanju!

Prema njegovim rečima, važno je da javnost zna na koji način je dovedena u zabludu

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu procenilo je da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo za koje se preduzima gonjenje po službenoj dužnosti u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića.

Nakon što je prijava odbačena, advokat Čedomir Stojković tvrdi da je cilj cele priče bio da Danijela Štajnfeld "dobije na popularnosti", da je Branislav Lečić zbog optužbi ostao bez poslovnih angažmana, kao i da će u javnosti uskoro biti izneseni dokazi u korist glumca kako bi se "sprala ljaga sa njegovog imena".

Advokat Čedomir Stojković tvrdi da je ovo "jedini slučaj u istoriji sveta" gde je prvo napisan scenario i napravljen film, a nakon toga se stalo pred državne organe.

- Danijela Štajnfeld napisala je celu priču, scenario gde igra glavnu ulogu. Potom je taj scenario popularisala u medijima. Digla se velika prašina u javnosti i kada je pozvana od strane državnih organa, najpre je odbijala da se odazove, a zatim je odbijala da kaže ime i prezime osobe koja je navodno silovala. Ja sam u dubokom uverenju da je tada postala svesna u kakav problem je upala - tvrdi advokat Branislava Lečića.

Kako dalje navodi, još nisu zvanično doneli odluku, ali smatra da će Lečić "gotovo sigurno izaći u javnost sa dokazima u svoju odbranu, kako bi u javnosti sprao ljagu sa svog imena".

- Kada se stavi tačka na postupak, iznećemo u javnost sve što imamo. Sada dosta ljudi misli da je tužilaštvo bez jakog razloga odbilo da podigne optužnicu, ali zapravo, postoje ozbiljni razlozi i dokazi u korist Lečića. To je ono što želimo da javnost zna i sa čime ćemo uskoro istupiti u javnost - kaže advokat Stojković.

Prema njegovim rečima, važno je da javnost zna na koji način je dovedena u zabludu.

- Branislav je pretrpeo veliku štetu zbog ovog slučaja, trenutno nema nijedan glumački angažman zbog nepravednog medijskog progona. On je tužan i potišten zbog svega što se desilo i nadamo se da će kada se na sve ovo stavi tačka javnost priznati da je bila u dubokoj zabludi - tvrdi advokat glumca.

Imamo informacije da je Danijeli Štajnfeld zaista porastao angažman u Americi nakon cele ove priče i zbog toga smatramo da je to bio motiv za lažnu prijavu, tvrdi Stojković.

- Nije spomenula nikakvo ime od 2012. do 2021. godine i prošle godine. Govorila da je silovao neki čovek iz fimske industrije. Branislav Lečić nije čovek iz fimske industrije, nije producent niti vlasnik neke produkcijske kuće, već glumac. Imam lična mišljenja o tome zašto je prijava protiv Lečića podneta. Danijela Štajnfeld je glumica, živi od odnosa sa javnošću i ako niko ne zna ko je ona, ne može da zarađuje. Popularnost je motiv, ona ne treba vaspitačicama i učiteljicama, ali glumice žive od toga. Imamo informacije da je njen agažman u Americi nakon ove priče porastao - tvrdi advokat Lečića.

Bonus video:

01:25

PSIHOLOŠKINJA BOJANA O SEKSUALNOM UZNEMIRAVANJU NA FDU: Profesor mora i da obrazuje i da vaspitava, važno je poštovati kodeks

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.