DANIJELA ŠTAJNFELD SE PONOVO OGLASILA: Uputila je jasnu poruku, morate je čuti
Danijela Štajnfeld, Foto: Printscreen Youtube

rkela je

DANIJELA ŠTAJNFELD SE PONOVO OGLASILA: Uputila je jasnu poruku, morate je čuti

Podsećamo, Lečić je rekao da je očekivao ovakav ishod, iako se ne oseća kao pobednik

Objavljeno:

Glumica Danijela Štajnfeld se oglasila na tviteru, nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

– Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još uvek proživljavaju, lagale Vas u oči, samo da ne dožive ovo sto sam ja danas doživela – napisala je Danijela na tviteru.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao “moćnih iz filmske industrije”. Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega – inače poznati glumac Branislav Lečić.

I Lečić i Štajfeldova su u martu ispitani i saslušani povodom tvrdnji glumice. Lečić je negirao optužbe, pišu Novosti.

Podsećamo, Lečić je rekao da je očekivao ovakav ishod, iako se ne oseća kao pobednik.

– Naime, šteta koja je naneta meni, mojoj porodici i prijateljima, nikada i nikako ne može biti nadoknađena. Takođe, nenadoknadiva šteta naneta je i svim pravim žrtvama nasilja u našoj zemlji i regionu. Nakon ovakvog epiloga imaće još manje smelosti da se za pomoć obrate nadležnim institucijama.

Bonus video:

01:36

ADVOKAT O SLUČAJU DANIJELE ŠTAJNFELD BRANISLAVA LEČIĆA: Očekivano je da optužnica bude ODBAČENA, ne postoje OVA 2 DOKAZA!

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.