CARINICI IMALI PUNE RUKE POSLA: Sprečeno krijumčarenje 30.000 cigareta!
Cigarate, Foto: Carina

carina

CARINICI IMALI PUNE RUKE POSLA: Sprečeno krijumčarenje 30.000 cigareta!

Prekrašj je otkriven kada je radi vanredne kontrole oko 2:00 časa po ponoći, kod mesta Varevo, zaustavljen autobus koji saobraća na liniji Kosovska Mitrovica-Beograd

Objavljeno: 14:59h

Carinici su u saradnji sa policijom 9. jula 2021. godine prilikom dubinske kontrole na putu Raška-Kraljevo sprečili pokušaj krijumčarenja 30.000 komada cigareta.

Prekršaj je otkriven kada je radi vanredne kontrole oko 2:00 časa po ponoći, kod mesta Varevo, zaustavljen autobus koji saobraća na liniji Kosovska Mitrovica-Beograd.

Cigarete
foto: Carina

Vozač autobusa, 30-godišnji državljanin Srbije, rekao je u svoje i u ime dvadesetak prisutnih putnika da nemaju ništa što bi trebalo prijaviti carinskoj kontroli.

Cigarete
foto: Carina

Međutim, kada je izvršen detaljan pregled autobusa, utvrđeno je da je fabrička šupljinai znad prednjeg levog točka ispunjena boksovima cigareta.

Da bi se doprlo do vrlo nepristupačnog skrivenog sadržaja, bilo je neophodno da se najpre skine poklopac na fabričkoj šupljini, koji se nalazi ispod prednjih sedišta u unutrašnjosti autobusa.

Cigarete
foto: Carina

Kada je to urađeno iz tajnog bunkera izvađeno je 150 boksova cigareta marki „marlboro“, „king“ i „donatela“, delom bez akciznih markica, a delom sa akciznim markicama tzv. „Kosova“.

Cigarete
foto: Carina

Cigarete će biti zadržane do okončanja prekršajnog postupka, pokrenutog protiv vozača pred nadležnim sudom.

Bonus video:

00:35

DVA TURČINA U SITNE SATE PREŠLA GRADINU, MISLILI SRBIMA ĆE DA SE SPAVA: A onda su im carinici rekli izujte se (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.