DOLIJALA KRIJUMČARKA: Mislila da će moći da prenese 17 kilograma marihuane...
Droga, Foto: MUP

carina

DOLIJALA KRIJUMČARKA: Mislila da će moći da prenese 17 kilograma marihuane...

Državljanka Srbije sa prebivalištem u Zvečanu, krenula je na put sa koferom dupke punim droge, a kada su carinici otkrili njenu nameru, izjavila je da je drogu preuzela od nepoznate osobe u Zvečanu i da je samo trebalo da je prenese do taksi službe u opštini Raška

Objavljeno: 20:00h

Na punktu Rudnica carinici su danas sprečili pokušaj jedne putnice da u koferu prokrijumčari gotovo 17 kilograma marihuane. Slučaj je otkriven u popodnevnim časovima, kada je na punkt iz pravca KiM pristigao autobus novopazarskog prevoznika koji saobraća na redovnoj liniji Kosovska Mitrovica – Beograd, saopštila je Uprava carina.

Redovnom kontrolom, carinski službenici su u prostoru predviđenom za prtljag putnika, u koferu jedne putnice zatekli neobičan prizor – kofer koji je bio ispunjen paketima narkotika, umotanih u plastične kese i oblepljenih selotejpom.

Državljanka Srbije sa prebivalištem u Zvečanu, krenula je na put sa koferom dupke punim droge, a kada su carinici otkrili njenu nameru, izjavila je da je drogu preuzela od nepoznate osobe u Zvečanu i da je samo trebalo da je prenese do taksi službe u opštini Raška.

Carinici su odmah po otkrivanju droge u prtljagu o tome obavestili policiju i inspektorima MUP-a iz Raške predali otkrivene narkotike radi detaljnog veštačenja.

Bonus video:

00:06

AKCIJA POLICIJE U CENTRU BEOGRADA! U automobilu kod Skupštine Srbije zaplenjena droga i oružje

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.