EKSKLUZIVNO: U automobilu u kom je ubijen Sale Mutavi bio i Darko Ristić Meda, osuđeni navijač zbog napada na Vazuru! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Saznajemo

EKSKLUZIVNO: U automobilu u kom je ubijen Sale Mutavi bio i Darko Ristić Meda, osuđeni navijač zbog napada na Vazuru! (FOTO) (VIDEO)

Pored ubijenog Stankovića, u izrešetanim kolima, ali na zadnjem sedištu, nalazio se i radnik Ministarstva pravde Milorad Đurić, koji je zaradio teške telesne povrede i kome se lekari bore za život u Urgentnom centru
Objavljeno: 11:51h

Prilikom jučerašnje pucnjave u kojoj je ubijen Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, u njegovom sivom BMW-u su bile još dve osobe: Milorad Đurić, radnik Ministarstva pravde, bivši stražar u CZ-u, kao i Darko Ristić, zvani Meda, navijač Partizana koji je osuđen zbog napada na direktora FK Partizan Miloša Vazuru, ekskluzivno saznaje Espreso!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

SKANDALOZNO: Ranjeni drugar Saleta Mutavog je pripadnik Ministarstva pravde! (FOTO)

Tast Miloša Vazure, čije je obezbeđenje pretukao pokojni Sale Mutavi, čuveni je Šok!Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

- U automobilu u na kog je pucano na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića su bile tri osobe. Pored ubijenog Stankovića, na zadnjem sedištu nalazio se stražar Đurić, koji je zaradio teške telesne povrede i kome se lekari bore za život u Urgentnom centru, kao i Darko Ristić Meda, koji je široj javnosti postao poznat nakon snimka gde brutalno prebija člana obezbeđenja Miloša Vazure - kaže naš izvor blizak istrazi.

TRAGEDIJA SALETA MUTAVOG: Ubijen dve nedelje pre venčanja, 11 godina bio s verenicom!

Podsetimo, napad na Stankovića izvršen je iz automobila u pokretu. On je bio za volanom svog "audija 6" kad su ga pogodili hici.

UŽAS U BLIZINI CZ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana! (VIDEO)

Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu.

foto: Printscreen/YouTube/espreso.co.rs

Veljko Belivuk, koji je takođe učestvovao u incidentu s Vazurom, bio je dvadesetak metara udaljen od mesta jučerašnjeg zločina.

CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)

Ministar Nebojša Stefanović je objavio na konferenciji za novinare da je nakon ubistva uhapšena jedna osoba za koju se sumnja da je umešana u ovaj zločin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.