Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Ako niste znali...

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

Još jednom smo imali prilike da posvedočimo katastrofalnim događajima u glavnom gradu Srbije! A Espreso vam otkriva sve što treba da znate o ovom čoveku!
Objavljeno: 00:05h

Na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospadara Vučića ubijen je navijač Partizana Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, koji je poznat od ranije po napadu na obezbeđenje Miloša Vazure, funkcionera ovog kluba! UŽAS U BLIZINI CZ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana! (VIDEO)

Protiv njega nije bila podignuta optužnica, za razliku od druga dva napadača!

Brutalno ih gazili i šutirali nogom u glavu: Ovo je necenzurisani snimak napada na čelnika Partizana! (VIDEO)

Pre koji mesec je u emisiji "Partizanov vesnik" novinar Željko Pantić rekao da je ista grupa ljudi pokušala i da upadne u kuću nekadašnjeg generalnog sekretara crno-belih Žarka Zečevića, za koga mnoge pristalice misle da je i dalje čovek koji povlači sve poteze u Humskoj i da je on potpora sadašnjoj vlasti. Jedva je spasio živu glavu: Snimak iz drugog ugla napada na čelnika Partizana! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.