CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube/espreso.co.rs

Detalji zločina u Beogradu

CRNOGORSKA MAFIJA IZA RAFALA: Kako je i zašto ubijen Sale Mutavi! (FOTO) (VIDEO)

Stanković bio za volanom svog "audija 6" kada su ga pogodili hici. Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu. Počela prva hapšenja osumnjičenih
Objavljeno: 13:31h

Jedan od glavnih vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je u četvrtak uveče u žestokoj pucnjavi oko 21 sat na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u blizni Centralnog zatvora (CZ) u Beogradu. U vatrenom okršaju teško je ranjen i Milorad Đurić, bivši radnik CZ-a, navodno njegov telohranitelj, a hici su pogodili još jednu osobu čiji identitet nije poznat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Napad na Stankovića izvršen je iz kola u pokretu. On je bio za volanom svog "audija 6" kada su ga pogodili hici. Glava mu je samo klonula i bio je mrtav na mestu.

UŽAS U BLIZINI CZ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana! (VIDEO) Đurić, koji je nedavno dao otkaz na mesto zatvorskog stražara i napustio Ministarstvo pravde, i zasada nepoznati muškarac pogođeni su na trotoaru pored Stankovićevog "audija".

foto: Adriamedia

Napadači su koristili tamni BMW, koji su posle napada zapalili nedaleko odatle. Ranjeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar na reanimaciju.

SA LICA MESTA: Evo šta se dešava u blizini CZ, gde je ubijen Sale Mutavi! (VIDEO)

Pripadnici MUP Srbije i beogradske policije obreli su se odmah na licu mesta. Blokiran je ceo kraj, a dat je i signal za akciju "Vihor", što je podrazumevalo i policijsku strogu kontrolu izlaska iz grada. Vrlo brzo, još dok je trajao uviđaj, policija je krenula u racije i prva privođenja onih za koje se sumnjalo da mogu da imaju informacije o ovom zločinu ili postoje indicije da su uključeni na bilo koji način u ubistvo.

foto: Adriamedia

SKANDALOZNO: Ranjeni drugar Saleta Mutavog je pripadnik Ministarstva pravde! (FOTO)

Za to vreme policija je započela uviđaj na licu mesta, koji je trajao nekoliko sati. Okupio se veliki broj građana, kao i navijača. U neverici su bili i kupci iz supermarketa pored čijeg parkinga se dogodilo ubistvo. Prema rečima žene, koja je nekoliko trenutaka pre pucnjave ušla sa ćerkom u auto na pomenutom parkingu, iznenada je začula kako je neko osuo paljbu.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.