CRNA LISTA NESTALIH U SRBIJI: Svaki dan raste broj takvih slučajeva, tuga i očaj vladaju (FOTO)
Policija, Foto: Aleksandra Čolić

loše vesti

CRNA LISTA NESTALIH U SRBIJI: Svaki dan raste broj takvih slučajeva, tuga i očaj vladaju (FOTO)

Ovo su samo neki od takvih primera...

Objavljeno:

U Srbiji imamo sve više zabeleženih nestalih slučajeva. Svaki dan broj takvih primera se samo povećava. Iz dana u dan sve je više mladih koji nestaju kako dece, tako i tinejdžera.

Ovo su samo neki od takvih primera:

Lazar Kujundžija (18) nestao je na Banjici pre par dana. Na sebi je iamo crne pantalone i zeleni ranac objavila je njegova porodica na društvenoj mreži Instagram.

Lazar Kujundžija
foto: Printscreen/Instagram

Ovo je Lazar, javite se na jedan od ova dva broja 0665708070 Ili 0641199287 ukoliko saznate bilo šta.

Milan Mišković je nestao pre 13 meseci, porodica ne zna ih je snašlo. Porodica živi u nadi da će im se sin kad tad vratiti. Nestao je 16. marta 2020. godine, kada je krenuo u ribolov sa svojim drugarom Ilijom, čije je telo pronađeno mesec dana kasnije. On je sin jedinac, majka nije mogla da ima decu zbog nekih zdravstvenih problema.

Milan Mišković
foto: Nestali Srbija

Stefan Gavrilović (37) je nestao 6. februara u Ćupriji veruje da je njen sin krenuo da obilazi manastire, ali ističe da joj je čudno što je otišao bez jakne, novčanika i mobilnog telefona. Priče postoje da kada je on nestao neko skočio sa mosta u Veliku Moravu. Povezuju to sa njim. Međutim, ta informacija nije potvrđena u MUP-u. Za Stefanom se tragalo 2 meseca, ali nažalost on je pronađen mrtav.

Stefan Gavrilović
foto: Facebook/milija Milosavljevic

Milanu Iliću (34) iz Donjeg Milanovca od 20. decembra ujutro svaki trag izgubio. Porodica je prijavila njegov nestanak. Porodica ne isključuje ni mogućnost tužnog kraja potrage. I sami kažu da postoje indicije da je Milan počinio samoubistvo.U međuvremenu, desila se i jedna čudna situacija, jer se na Milanov viber broj javio nepoznati stariji muškarac, ali ova činjenica nije dovela do rešenja.

Milan Ilić
foto: Printscreen

Srba Veljković iz Pasi Poljane kod Niša nestao je 05. 02. u popodnevnim časovima. Nestanak je prijavljen policiji, za njim se intenzivno tragalo. Porodica je rekla kako Nije bio bolestan, ma u životu lek nije popio. Za njim je potraga trajala tri meseca. Njegovo telo je pronađeno beživotno u njivi.

Srba Veljković
foto: Facebook

Radomir Vesić (50) nestao je 23. maja a poslednji put je viđe kod Lipovičke šume, objavljeno je na Fejsbuk stranici Nestali Srbija. Navodi se da on ima psihičke smetnje, ali da nije agresivan. Ukoliko ga neko vidi, neka odmah prijavi najbližoj policiji.

Bonus video:

01:57

U SRBIJI GODIŠNJE NESTANE OKO 1.500 DECE: Amber Alert i dalje ne postoji kod nas! Jurić naglašava - Neophodan je! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.