IZGUBLJENO JE DOSTA VREMENA, OSEĆAMO NEMOĆ I FRUSTRACIJU: Porodica nestalog Milana (34) poslala SRCEPARAJUĆE PISMO!
Teško, Foto: Printscreen

vapaj

IZGUBLJENO JE DOSTA VREMENA, OSEĆAMO NEMOĆ I FRUSTRACIJU: Porodica nestalog Milana (34) poslala SRCEPARAJUĆE PISMO!

U želji da što pre vide svog Milana napisali su pismo u kome mole da se potraga što brže okonča

Objavljeno:

Milanu Iliću (34) iz Donjeg Milanovca od 20. decembra ujutro gubi se svaki trag. Potraga za njim od onda je u toku, a porodica ne spava...

U želji da što pre vide svog Milana napisali su pismo u kome mole da se potraga što brže okonča.

- Prijavili smo njegov nestanak istog dana uveče u lokalnoj stanici policije. Službenici su zaista korektno odmah reagovali i zajedno sa inspektorom za nestala lica iz PS Majdanpek pokrenuli postupak potrage. Mi kao članovi porodice, od samog starta, uz nesebičnu pomoć prijatelja i sugrađana, smo se odmah organizovali i na nivou grada uradili pretragu mesta, terena i okoline grada, uz obalu (sa vode i na kopnu), što nažalost ni posle nekoliko dana nije dalo rezultat. Inspektori MUP policijske stanice Majdanpek su u granicama svojih profesionalnih i tehničkih mogućnosti uradili šta su mogli, ali je očigledno da su iste ograničene - pisala je porodica.

Pregledani su i video snimci sa nekih kamera iz grada dok se neki snimci još čekaju.

Porodica ne isključuje ni mogućnost tužnog kraja potrage. I sami kažu da postoje indicije da je Milan počinio samoubistvo.

- Mi kao porodica smatramo da, i da je tako, potraga treba da se nastavi istim i još većim intenzitetom, što nažalost sa ograničenim resursima lokalne policije očigledno nije moguće - naveli su u pismu.

Porodica se stoga nada uključenju dodatnih kapaciteta i moli da se potraga intenzivira.

- Izgubljeno je dosta vremena. Mi kao porodica, naši prijatelji i građani, osećamo nemoć i frustraciju, jer ne vidimo rešenje.

U međuvremenu, desila se i jedna čudna situacija, jer se na Milanov viber broj javio nepoznati stariji muškarac, ali ova činjenica nije pomogla u razmotavanju klupka.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.