DA LI STE VIDELI OVOG MOMKA? Od Stefana (37) iz Ćuprije NI TRAGA NI GLASA, porodica je zabrinuta
Stefan Gavrilović, Foto: Printskrin

TRAŽI SE

DA LI STE VIDELI OVOG MOMKA? Od Stefana (37) iz Ćuprije NI TRAGA NI GLASA, porodica je zabrinuta

Svako ko ima bilo kakve informacije o nestalom mladiću, može da se javi putem telefona: 064/17-97-914 i 064/95-93-320, ili da pozove policiju

Objavljeno:

Policiji u Ćupriji je 6. februara porodica prijavila nestanak Stefana Gavrilovića (37), koji je izašao iz kuće tog dana oko 11 sati i više se nije vratio.

Prema rečima njegove majke, bilo je lepo vreme i on se šetao u trenerci po dvorištu, nakon čega je krenuo najverovatnije u grad ne vrativši se u kuću po jaknu, novčanik i mobilni telefon. U susednoj ulici Stefana je poslednji put video njegov teča kako hoda u pravcu grada, a porodica je nestanak prijavila policiji kad se ni posle nekoliko sati nije vratio.

- Moj sin nije bio ni alkoholičar, ni narkoman, nije imao vezu sa bilo kakvom sektom, nije ni pušio. Nije imao baš nikakvog razloga da napusti dom. Nije imao ni društvo u Ćupriji, jer je studirao u Nišu, a prijatelji iz srednje škole su se u međuvremenu razišli. Stvarno ne znam gde bi i zašto bi otišao ili šta je moglo na putu ka gradu da mu se desi - kaže za "Novosti" uznemirena majka.

stefan gavrilovic
foto: Printskrin

Otprilike sat vremena nakon što je Stefan napustio dvorište, policiji je prijavljeno da je nepoznati muškarac sa Moravskog mosta skočio u Veliku Moravu, pa su pripadnici MUP i Sektora za vanredne situacije pretraživali reku. Telo, međutim, nisu našli. Stefanova majka izričita je u tome da ne treba povezivati ova dva događaja.

- Stefan je bio veliki vernik, a samoubistvo je najveći greh, tako da sam sigurna da on to ne bi uradio. Pre samo nekoliko dana na tu temu pričao je sa tetkom. Neki čovek joj je rekao da ima želju da se obesi, pa mu je ispričala to, na šta je moj sin uzviknuo da je samoubistvo protiv boga i božjih zapovesti.

Svako ko ima bilo kakve informacije o nestalom mladiću, može da se javi putem telefona: 064/17-97-914 i 064/95-93-320, ili da pozove policiju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.