IZGOREO OD LJUBOMORE: Bivši srpski fudbaler organizovao napad na ženinog švalera?!
Foto: Filip Plavčić

angažovao dvojicu

IZGOREO OD LJUBOMORE: Bivši srpski fudbaler organizovao napad na ženinog švalera?!

Policija ima nova saznanja o pucnjavi u Beogradu, avgusta ove godine, kada su ranjene dve osobe. Nikola Lakušić na meti jer je u vezi sa ženom nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije
Objavljeno: 12:43h

- On je priznao krivično delo. Ispričao je da je primetio da ga već nekoliko dana prate neki nepoznati ljudi zbog čega je bio zabrinut. U kafiću se branio i u samoodbrani pucao iz Mićićevog pištolja, koji mu je i oteo - kaže nam Jakovljević.

- I taj Mićić je ispričao da je sa još jednim momkom čekao Nikolu. Tvrdio je da nije znao o čemu se radi i da ga je ta druga osoba instruirala. Nije hteo da otkrije njegovo ime. Lakušić je zbog svega bio uplašen za život i sad ga kažnjavaju, a država mu nije pružila zaštitu.

Jakovljević kaže i da je sudski veštak utvrdio da Mićićeve povrede nisu bile opasne po život. Sada se čeka da još balističar završi veštačenje, pa će tužilaštvo najverovatnije protiv Lakušića podići optužnicu.

foto: Profimedia

Ova pucnjava se dogodila početkom avgusta kada je Nikola Lakušić sedeo u bašti kafića u Krunskoj ulici. Prišao mu je Stefan Mićić i počeli su da se raspravljaju. Kako su zabeležili video-snimci, Mićić je imao za pojasom pištolj, koji je potegao. U rvanju ga se dočepao Lakušić i zapucao. Tako je ranio Mićića. Jedan zalutali metak pogodio je devojku T. P.

Postoje sumnje da je upravo ljubomorni muž angažovao Mićića, koji je takođe iz Bosne, da zastraši ili prebije Lakušića. U celu priču se, prema nezvaničnim saznanjima, upleo i sin ove žene, takođe fudbaler.

U ovom trenutku, međutim, neizvesno je da li će se ova sportska porodica pojaviti u daljem sudskom procesu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.