IZGOREO OD LJUBOMORE: Bivši srpski fudbaler organizovao napad na ženinog švalera?!
Foto: Filip Plavčić

angažovao dvojicu

IZGOREO OD LJUBOMORE: Bivši srpski fudbaler organizovao napad na ženinog švalera?!

Policija ima nova saznanja o pucnjavi u Beogradu, avgusta ove godine, kada su ranjene dve osobe. Nikola Lakušić na meti jer je u vezi sa ženom nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije
Objavljeno: 12:43h

U središtu "revolveraškog" obračuna koji se dogodio početkom avgusta ove godine pred mnogobrojnim prolaznicima u centru Beograda, kada je u kiši metaka teže ranjen Stefan Mićić, a lakše povređena T. P., stoji ljubomorni muž, inače poznati bivši fudbaler - prenose "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za ranjavanje je osumnjičen Beograđanin Nikola Lakušić (29), čiji je najveći greh, kako se sada čini, ljubav prema tuđoj ženi.

Kako prenose "Novosti", Lakušić je bio u vezi sa suprugom bivšeg fudbalera i reprezentativca Jugoslavije, poreklom iz Bosne. Izvor iz policije tvrdi da je Nikola "do ušiju zaljubljen u tu udatu gospođu, koja ima i dvoje dece i da je baš voli". Njen ljubomorni muž je, kako se sumnja, angažovao dvojicu napadača da zastraše i pretuku Nikolu.

Njemu je pritvor, u kojem je još od pucnjave, nedavno produžen za 30 dana. Prema rečima njegovog advokata Zorana Jakovljevića, Lakušić je iza rešetaka "krajnje neosnovano".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.