U ISTO VREME PROGLAŠENI MRTVIMA: Majka i sin POGINULI u saobraćajnoj nesreći u Gospođincima
Sveće, Foto: Profimedia

tragedija

U ISTO VREME PROGLAŠENI MRTVIMA: Majka i sin POGINULI u saobraćajnoj nesreći u Gospođincima

Od siline udara sa mesta suvozača je ispala Sunčica dok su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli vozača

Objavljeno:

Dok nikoga nije bilo kod kuće, Jovanovoj majci Sunčici je pozlilo, a sin je uspaničeno hteo što pre da odnese majku do ambulante.

Nažalost, tu je i njemu pozlilo u kolima. Sunčica je živela za svog jedinca i otišla je zajedno sa njim. Bog ih nije razdvojio. Predobro dete i divna žena. Svi tugujemo za njima. Neka ih Bog i anđeli čuvaju.

Samo ovo je uspela da kaže jedna od rođaka Sunčice (45) i Jovana (22) Gadžića iz Gospođinaca koji su juče nastradali u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila, podsetimo, kad su majka i sin iz porodične kuće u Svetosavskoj "fiat puntom" krenuli prema gospođinačkoj ambulanti jer je majci pozlilo.

- Jovan se jadan veoma uplašio za mamu. Veoma se uzrujao. U toku vožnje i njemu je pozlilo, dobio je napad, nakon čega je vozilo "fiat punto", na raskrsnici Zmaj Jovine ulice i Kralja Petra, udarilo u drvo. Prepostavlja se da je njemu usled napada noga ostala na gasu, a da je majka, kako bi izbegli da udare u nekog, volan pomerila. Šta god da je bilo sada je bezvredno o tome pričati. Tuga je neverovatna - dodaje drugi rođak.

Od siline udara sa mesta suvozača je ispala Sunčica dok su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli vozača. Prevezeni su u KCV Novi Sad gde su u 13 sati, uprkos naporima lekara, oboje u isto vreme proglašeni mrtvima.

Jovan je studirao Fakultet fizičkog vaspitanja, trenirao je košarku, bio je jedinac, dok je Sunčica radila u Gradskoj čistoći u Novom Sadu. Živeli su sa ocem i suprugom i babom i dedom.

- Sa velikom tugom obaveštavamo ljubitelje kluba da je član seniorskog tima, ujedno i kapiten, naš dragi Jovan Gadžić izgubio život u saobraćajnoj nesreći - stoji na Fejsbuk stranici KK Mladost iz Bačkog Jarka.

Majka Sunčica i sin Jovan biće sahranjeni sutra u sati na seoskom groblju u Gospođincima.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.