Golf" se zakucao u dalekovod kod Čačka: Trojica mladića prebačeni u bolnicu, sekli automobil da ih izvuku
Nesreća, Foto: Foto RINA

NESREĆA

Golf" se zakucao u dalekovod kod Čačka: Trojica mladića prebačeni u bolnicu, sekli automobil da ih izvuku

Od siline udarca dalekovod težak više od dve tone, presečen je na pola, zbog čega su meštani jednog dela Donje Trepče ostali bez električne energije

Objavljeno:

Oko 20 sati u selu Donja Trepča kod Čačka, na Ibarskoj magistrali došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je vozač "golfa" beogradskih registraskih oznaka izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub, dalekovod, koji se nalazio pored puta.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje, u automobilu se nalazilo trojica mladića i svi su u teškom stanju prebačeni u čačansku bolnicu.

- Vatrogasci su došli na lice mesta i morali da seku automobil kako bi izvukli mladiće. Prizor je bio strašan - rekao je jedan od očevidaca.

Od siline udarca dalekovod težak više od dve tone, presečen je na pola, zbog čega su meštani jednog dela Donje Trepče ostali bez električne energije.

- Oko 800 potrošača je bez struje. Ekipe su već izašle na teren i pokušaće tokom noći da saniraju kvar kako bi se u kratkom roku obezbedilo napajanje električnom energijom - izjavio je Stojan Vasović direktor ED u Čačku.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.