LESKOVAČKA POLICIJA UHAPSILA TRI MUŠKARCA ZBOG POKUŠAJA IZNUDE: Momku pretili pozivima i porukama!
Policija, Foto: Dragan Kadić

hapšenje

LESKOVAČKA POLICIJA UHAPSILA TRI MUŠKARCA ZBOG POKUŠAJA IZNUDE: Momku pretili pozivima i porukama!

Navodi se da se S. A. sumnjiči da je tokom marta, više puta, pozivima i porukama pretio 26-godišnjem mladiću

Objavljeno:

U okviru akcije "Gnev", pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, uhapsili su S. A. (29), B. S. (40) i M. S. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela iznuda u pokušaju, saopštio je MUP.

Navodi se da se S. A. sumnjiči da je tokom marta, više puta, pozivima i porukama pretio 26-godišnjem mladiću kako bi sa još jednim muškarcem, za kojom policija intenzivno traga, naplatili navodni dug od oko 250.000 dinara.

Taj muškarac je, kako se sumnja, 11. marta u lokalu koji je oštećeni opremao za kladionicu, polomio pet automata za kladjenje i četiri televizora, precizira MUP.

Prema operativnim podacima policije, B. S. se sumnjiči da je u februaru i martu, više puta, pretio istom mladiću dolazeći do njegove kuće, kao i pozivima i porukama, tražeći da mu vrati navodni dug od 1.400.000 dinara.

On je takodje, kako se sumnja, od 18. februara do 12. marta, sa M. S. više puta pretio i slao poruke i suvlasniku lokala, 28.godišnjem muškarcu, tražeći da im vrati 1.200.000 dinara koje je on navodno dugovao jednom od njih na osnovu on-line kladjenja, dodaje MUP.

Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Bonus video:

00:21

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u akciji „Gnev“

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.