KO MI JE GLEDAO DEVOJKU?Aleksinčanin zgrabio kuhinjski nož i zario ga muškarcu u vrat!
Foto: Profimedia

IZBEGNUTA TRAGEDIJA

KO MI JE GLEDAO DEVOJKU?Aleksinčanin zgrabio kuhinjski nož i zario ga muškarcu u vrat!

Sumnja se da je on sinoć u okolini Aleksinca naneo ubodne rane četrdesetogodišnjem muškarcu

Objavljeno: 11:45h

Četrdesetogodišnjak je sa nekolicinom svojih prijatelja stajao i razgovarao na ulici kada je R. Č. izleteo iz svog stana i razjareno upitao: "Ko mi je gledao devojku?"

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsila je R. Č. iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Sumnja se da je on sinoć u okolini Aleksinca naneo ubodne rane četrdesetogodišnjem muškarcu – navela je policija.

Kako saznajemo, do obračuna koji se umalo završilo kobno došlo je oko 17.30 sati u Aleksinačkim Rudnicima.

- Četrdesetogodišnjak je sa nekolicinom svojih prijatelja stajao i razgovarao na ulici kada je R. Č. izleteo iz svog stana i razjareno upitao: "Ko mi je gledao devojku?" Zbunjeni ljudi su kazali da ne znaju o čemu priča ali se on uprkos tome nije smirio. Uleteo je u stan, dohvatio kuhinjski nož i zario ga četrdestogodišnjaku u vrat. Ranjeni čovek je pao i počeo da obilno krvari, na svu sreću njegov prijatelj je bio priseban, stavio ga je u svoje vozilo i odvezao do aleksinačke bolnice gde je dobio prvu pomoć. Međutim, kako su povrede bile vrlo ozbiljne, odlučeno je da na dalje zbrinjavanje bude upućen u niški Klinički centar – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden na saslušanje tužiocu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.