ŠKRBIĆ PIJAN VIKAO NA KOMUNALNU MILICIJU: Znate li vi ko sam ja?! KOMŠIJE OTKRILE detalje!
Odbijao je da im da ličnu kartu radi identifikacije, Foto: Print Screen Youtube

skandalozno

ŠKRBIĆ PIJAN VIKAO NA KOMUNALNU MILICIJU: Znate li vi ko sam ja?! KOMŠIJE OTKRILE detalje!

Nisu stanovi za ovakva veselja, a posebno ne u vreme korone

Objavljeno:

Rukometaš vređao komunalce, koji su oko jedan posle ponoći po prijavi komšija došli da prekinu rođendansku žurku njegove sestre. Potom je verbalno nasrnuo i na policiju

Proslavljeni rukometaš Dragan Škrbić (52), nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, priveden je i zadržan na trežnjenju nakon što je juče ujutro oko jedan sat komunalna policija prekinula rođendansku žurku njegove sestre.

Kako Kurir saznaje, nakon što su im pozvonili na vrata, on se veoma bahato poneo prema njima. Pijan je vikao na komunalne policajce: „Znate li vi ko sam ja?“ Bezočno ih je vređao. Nije želeo da prekine žurku na kojoj je bila muzika uživo sa klavijaturistom i zvučnicima. Komunalni milicajci su bili primorani da kao podršku pozovu patrolu policije. Ali Škrbić se nije libio ni da na njih nasrne verbalno. Odbijao je da im da ličnu kartu radi identifikacije.

- Orila se cela zgrada od njegove vike kada su došli komunalci. Bilo je užasno to slušati u gluvo doba noći. Ne mogu da kažem nema ko se nije probudio, jer niko u stvari nije ni mogao da zaspi koliko je prethodno treštala muzika i odjekivala njihova pesma. Ne znam ko ga je od komšija prijavio, ali je Škrbić zaista preterao. Nisu stanovi za ovakva veselja, a posebno ne u vreme korone, kada toliko ljudi oboleva i kada svakog dana od tog virusa umre dvadesetak osoba. Takvo ponašanje, pogotovo da viče na policiju, zaista je nedopustivo za čoveka koji je čak bio i najbolji rukometaš na svetu! Sportisti treba da služe za primer, a ne ovako. Žalosno! - rekao nam je jedan od stanara kog smo juče zatekli ispred ulaza u zgradu u Karlovačkoj ulici.

On nam je objasnio da u stvari u tom stanu niko i ne živi:

- To je stan njegove sestre i zeta i oni samo ponekad dođu da ga provetre. Nisu do sada pravili nikakve probleme. Eto, sve do ove žurke.

Kako nam je saopštio izvor upoznat sa slučajem, bivšem sportisti, njegovoj sestri i zetu je nakon što se situacija smirila urađen alko-test i zadržani su na trežnjenju u policijskoj stanici.

Dragan Škrbić je juče kasno izdao saopštenje u kojem tvrdi da nikakve organizovane žurke nije bilo i da nije vređao policajce, već naprotiv - da je njega uvredio jedan od njih.

Bonus video:

20:22

VEČERNJI DNEVNIK 12.03.2021.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.