AUTOMOBIL UŠAO U SUPROTNU TRAKU, SVE LETELO 20 METARA KROZ VAZDUH: U strašnoj nesreći kod Čačka preminuo mladić!
Saobraćajna nesreća, ilustracija, Foto: Rina

UŽAS

AUTOMOBIL UŠAO U SUPROTNU TRAKU, SVE LETELO 20 METARA KROZ VAZDUH: U strašnoj nesreći kod Čačka preminuo mladić!

Do nesreće je došlo kada je vozilo Volksvagen polo koje se kretalo iz pravca Čačka ka Кonjevićima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u čačanskom naselju Ljubić, jedan mladić izgubio je život, dok je drugi sa teškim povredama glave i grudnog koša iz Čačka transportovan u bolnicu u Кragujevcu. Treći mladić je zadržan na jedinici intezivne nege čačanske bolnice i nije životno ugrožen. Sva tri mladića koja su se nalazila u vozilu su 2002. godište.

Do nesreće je došlo kada je vozilo Volksvagen polo koje se kretalo iz pravca Čačka ka Кonjevićima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završio u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

"Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil se nakon udara u betonsku cev odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1, 5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa ", rekao je jedan od očevidaca.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.