"NAFILOVAO" SVAKU ŠUPLJINU AUTOMOBILA! Piroćanac rekao da nema ništa da prijavi, carinici brzo otkrili čime se bavi
Zaplenjena roba, Foto: Uprava carine

akcija

"NAFILOVAO" SVAKU ŠUPLJINU AUTOMOBILA! Piroćanac rekao da nema ništa da prijavi, carinici brzo otkrili čime se bavi

Vrlo brzo je demantovan, jer su detaljnom kontrolom za koju je automobil ipak izdvojen, najpre u šupljinama bočnih stranica prtljažnika pronađene kutije

Objavljeno:

Gotovo je pravilo da se sakrivena roba najčešće pronalazi u fabričkim šupljinama vozila, jer ta, već postojeća mesta ne zahtevaju dodatni angažman krijumčara na dograđivanju i pregrađivanju specijalnih „bunkera“ za ovu vrstu ilegalne delatnosti.

Tako su carinici 26. februara 2021. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili automobil, koji je u bukvalnom smislu te reči bio „nafilovan“ anaboličkim steroidima.

Prekršaj je otkriven kada je oko 22 časa na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao automobil „opel omega“ pirotske registracije, kojim je sam putovao 54-godišnji srpski državljanin.

Na pitanje da ima nešto da prijavi vozač je odgovorio da nema ništa. Vrlo brzo je demantovan, jer su detaljnom kontrolom za koju je automobil ipak izdvojen, najpre u šupljinama bočnih stranica prtljažnika pronađene kutije anabolika.

Zaplena steroida
foto: Uprava carine

Potom se ispostavilo da su ovim preparatima, koji se koriste u bodibildingu, ispunjene i šupljine levih i desnih zadnjih vrata.

Na kraju su kutije steroida pronađene i šupljinama oko motora, kao i u ladici za dokumentaciju ispred suvozačkog sedišta.

1 / 7 Foto: Uprava carine

Oko 350 kutija različitih skupih preparata (Propmax, Tren mix, Decamax, Stronba, Proviron, Testmax, Zymoplex, Boldmax i dr...), preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo zajedno sa vozačem i automobilom.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.