VELJKO BELIVUK SIGURNO NIJE UNIŠTAVAO LEŠEVE I DOKAZE: Postoji čitava praksa "čistača" koji su za do zaduženi!
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

KRIMINALNA GRUPA

VELJKO BELIVUK SIGURNO NIJE UNIŠTAVAO LEŠEVE I DOKAZE: Postoji čitava praksa "čistača" koji su za do zaduženi!

"Oni su s tolikim novcem mogli da plate i čistače. Belivuk sigurno nije uništavao leš i čistio posle krivičnog dela, već je morao da plati", istakao je on

Objavljeno:

Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije bio je gost "Usijanja dana" na Kurir televiziji u kojoj je tema razgovora bilo hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka, Velje Nevolje.

On je tom prilikom izjavio da u Južnoj Americi postoji praksa "čistača", kojima je glavni cilj da unište leševe.

"To su kompanije koje se bave samo čišćenjem i koje se plaćaju isto kao izvršioci krivičnog dela, plaćene ubice. To znači da je verovatno neki krak te profesije došao i na ove prostore", istakao je Nicović i dodao:

"U Grčkoj postoje ekipe koje se bave profesionalnim čišćenjem nakon izvršenih krivičnog dela, uništavanja svih tragova, jer bez tragova i forenzike, veštačenja, sudske medicine, ne možete da podignete optužnicu".

"Oni su s tolikim novcem mogli da plate i čistače. Belivuk sigurno nije uništavao leš i čistio posle krivičnog dela, već je morao da plati", istakao je on.

Nicović je naglasio i da Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa sigurno broje mnogo više ljudi od ovih uhapšenih 20, kao i da imaju verovatno i dalje ljude unutar policije.

Bonus video:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.