OTAC DOVODIO PROSTITUTKE I TERAO GA DA GLEDA KAKO OPŠTI SA NJIMA! Marjan vukao traumu, pa postao serijski ubica
Marjan S., Foto: MUP

zločin

OTAC DOVODIO PROSTITUTKE I TERAO GA DA GLEDA KAKO OPŠTI SA NJIMA! Marjan vukao traumu, pa postao serijski ubica

Advokat Lazar Glišović govori kako je reč o ubistvu koje je unapred isplanirano, a da to svedoči i snimak s mesta zločina

Objavljeno:

Marjan Stamenković (47) je, nakon što je pobegao posle ubistva Sare Asanović (27) na pumpi u Vranju, na kraju je presudio sebi. On je ranije osuđivan za ubistvo, kao i za pokušaj ubistva. Kako se on dobio ponovo priliku da ubije nekoga, kao i da li se radilo o osobi s psihičkim problemima i koje ubice će ostati upamćene po broju žrtava, o tome je bilo reči u "Novom jutru" na TV Pink. Sagovornici su se složili da je reč o ubici povratniku, koji ima traume iz detinjstva.

Urednik portala "Embargo" Predrag Jeremić kaže kako je reč o ubici povratniku, kao i da je takva osoba spremna da ubija i u budućnosti. Jeremić je rekao i kako se u ovom slučaju nije radilo o mentalno zdravoj osobi, kao i da je otac Marjana Stamenkovića u njihovu kuću dovodio prostituke i terao ga da gleda kako opšti s njima.

Ovo je povratnik, čovek koji je već ubijao, spreman je opet da ubije i dalje bi ubijao. Način na koji je on izbegavao potere i bežao policiji i pravdi, samo je dokaz koliko je on bio vešt u svojim namerama i koliko je bio mentalno poremećena osoba. Ovo zdravorazuman čovek ne može da radi. Serijski ubica nosi neku traumu, a oni pokušavaju da leče i neke svoje nedostatke, mentalne praznine i tako se ponašaju. On se samog čina smrti i ubistva nije plašio, zato je s lakoćom presudio i sebi. Otac mu je bio alkoholičar, maltretirao je suprugu, dovodio prostituke u stan, pa je tražio da oni budu pristuni dok opšti s njima - rekao je Jeremić.

Dr Snežana Japalak, psihijatar, kaže da je ubisvo najteži vid krivičnog dela i da ono može biti motivisano na razne načine. Japalak je u "Novom jutru" rekla i da veliki broj ubica uglavnom imalo traumatično ubistvo.

Ubistvo, kao najteži vid krivičnog dela, može da bude motivisano na razne načine. Ono o čemu mi iz struke razgovarao, jeste ličnsot i delimično motivi. Jako veliki broj ubica je traumatizovano u detinjstvu. O njegovom misaonom toku je teško govoriti, ali osobe koje načine ubistvo, na kraju učine i samoubistvo. Do je deo populacije koja ima grižu savesti i na tome se sprovodi jedan deo refabilitacije u zatvorima - priča Japalak.

Advokat Lazar Glišović govori kako je reč o ubistvu koje je unapred isplanirano, a da to svedoči i snimak s mesta zločina.

Ja sam na internetu naišao na snimak samog zločina, i ukoliko je on autentičan, ne može biti reči o nevinosti, s obzirom na to da je on sedeo sa žrtvom i pokazivao snimke na svom telefonu, da bi izvukao pištolj i ispalio veći broj hitaca u žrtvu. Govori o tome da je reč o planu. On nije iskoristio neki predmet na stolu, u afektu - govori advokat Lazar Glišović.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.